Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Pixmania

16.09.11

Pixmania

Det er sjelden jeg kritiserer nettbutikker eksplisitt, men Pixmanias praksis fortjener særskilt omtale.

Forrige produkt jeg kjøpte av Pixmania var åpnet av nettbutikken. De hadde byttet ut en originalkomponent i produktet med en uoriginal komponent. Det gjør noe med produsentens garanti.

Etter omlag tre måneder (!) med «dialog» med deres kundesenter, kom vi til enighet. Gjennom disse tre månedene kommuniserte vi skriftlig. Allikevel måtte jeg gjenta problemstillingen omtrent hver gang jeg tok kontakt og ingenting skjedde uten at jeg purret en gang eller to.

Til tross for at vi kom til enighet, fortjener ikke slik forretningspraksis livets rett. Jeg har skrevet til Pixmania og forklart hva jeg synes om deres håndtering av saken. Pixmania har, ikke overraskende, ikke besvart min oppsummering. Jeg har informert Forbrukerombudet og produsenten.

Og skulle du være fristet til å handle fra Pixmania, kan denne erfaringen kanskje være verdifull før du handler. Hvem vet hva annet de gjør endringer på.

Martin skriver regelmessig om hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Dersom du er interessert i å følge med på hva Martin skriver, finnes det flere måter å holde deg oppdatert på. Les mer...

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Bekkelund.net er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om samspillet mellom teknologi, samfunn og politikk. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

Følg Martin

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal

Søk

© 1995-2016 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt