Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Rød-brun suppe

10.11.11

Følgende er kjent historie for trofaste lesere: Før valget forsøkte Jonas Gahr Støre (Ap) og Kristin Halvorsen (SV) å skremme velgere fra å stemme Venstre, med påstanden «En stemme til Venstre er en stemme til FrP».

Skremmestemme

Skremmestemme

Det var selvfølgelig rent sludder!

Valget er over. FrP er ute av byrådet — byttet ut med KrF og Venstre.

Nå, to måneder etter valget, inngår bl.a. Ap og SV samarbeid med FrP. FrP er ikke den store, grimme ulven venstresiden skal ha det til, de har bare blitt retorisk demonisert av venstresiden gjennom lang tid.

Mest trist er det for dem som trodde på retorikken til Gahr Støre og Halvorsen.

Martin skriver regelmessig om hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Dersom du er interessert i å følge med på hva Martin skriver, finnes det flere måter å holde deg oppdatert på. Les mer...

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Bekkelund.net er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om samspillet mellom teknologi, samfunn og politikk. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

Følg Martin

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal

Søk

© 1995-2016 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt