Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Hvilket firma dominerer IT-bransjen om tre år?

26.01.12

NRKbeta stiller spørsmålet i overskriften. Selv om jeg selvfølgelig har noen betraktninger, vil jeg heller besvare spørsmålet med et nytt spørsmål.

Hvilke selskaper engasjerer deg personlig og på en positiv måte?

Svaret bør gi en pekepinn.

En utvikler jeg kjenner sa en gang til meg at «Jeg bruker Windows fordi jeg må, men Mac fordi jeg vil!». Dette skal ikke bli en debatt om Windows vs. Mac, men om poenget uttalelsen avstedkommer.

Produkter folk kjøper med glede vil være blant fremtidens vinnerne. De kjøper gjerne produktene med egne penger, og forlanger i stadig større grad å kunne bruke dem også i jobben, det man i IT-bransjen kaller BYOD.

Feiler man med å appellere til folks følelser er man på lang sikt dømt til å tape. Noen har forstått dette, andre ikke.

Martin skriver regelmessig om hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Dersom du er interessert i å følge med på hva Martin skriver, finnes det flere måter å holde deg oppdatert på. Les mer...

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Bekkelund.net er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om samspillet mellom teknologi, samfunn og politikk. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

Følg Martin

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal

Søk

© 1995-2016 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt