Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Mandela og meg

10.12.13

Nelson Mandela

No one is born hating another person because of the color of his skin, or his background, or his religion. People must learn to hate, and if they can learn to hate, they can be taught to love, for love comes more naturally to the human heart than its opposite.

Da jeg gikk på skolen var Nelson Mandela og apartheid-regimet i Sør-Afrika noe av det første jeg lærte om diskriminering. Hvorfor frykter vi det ukjente, det som er annerledes, fremfor å anerkjenne at det bare er annerledes og ukjent sammenliknet med hva vi er vant til?

Nelson Mandela har lært verden verdien av forsoning og toleranse. Jeg tror og håper at vi klarer å forvalte hans arv med forståelse for hva han har lært oss.

Martin skriver regelmessig om hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Dersom du er interessert i å følge med på hva Martin skriver, finnes det flere måter å holde deg oppdatert på. Les mer...

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Bekkelund.net er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om samspillet mellom teknologi, samfunn og politikk. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

Følg Martin

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal

Søk

© 1995-2016 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt