Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Amazon Affiliate Program

Affiliate marketing er en markedsføringsmetode hvor en nettbutikk belønner salg som kanaliseres via andre nettsteder. For eksempel kan en bokomtale her på bekkelund.net ha en lenke til en bok hos Amazon. Trykker du på lenken og kjøper boken hos Amazon, tjener jeg omlag 4,- kroner, da jeg er medlem av Amazon Affiliate Program.

Affiliate marketing har møtt noe kritikk, da metoden er sårbar for misbruk både i teknisk sammenheng og i forbindelse med søppelpost.

Lesergaranti

For å distansere meg fra de som misbruker tilliten i affiliate marketing, gir jeg deg som leser min garanti på at du alltid vil få min ærlige vurdering av det jeg omtaler. For meg er verdien av min egen integritet langt viktigere enn de 4,- kronene jeg eventuelt måtte tjene på at du kjøper et produkt via Amazon Affiliate Program.

Som leser skal du kunne forsikre seg om at mine meninger og omtaler er mine egne, genuine vurderinger, og ikke noe jeg skriver med andre motiver.

Alle artikler med slike lenker merkes tydelig med informasjon om at lenkene er en del av et affiliate-program.

Hvordan påvirker det deg som leser?

I praksis påvirkes ikke du som leser eller kjøper av dette. Du betaler ikke mer for produktene enn om du handlet dem på normal måte.

Har du spørsmål rundt min bruk av slike metoder er du hjertelig velkommen til å ta kontakt.

Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Bekkelund.net er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om samspillet mellom teknologi, samfunn og politikk. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

Følg Martin

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal

Søk

© 1995-2016 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt