Hei!
Mitt navn er Martin.

Jeg arbeider med teknologiledelse og lager løsninger som løser problemer for folk og bedrifter.

Kort om meg.

Jeg er gift, har to barn og er bosatt på Voksenkollen i Oslo. Jeg har en høyere utdannelse i informasjonsteknologi fra Høyskolen Kristiania, tidligere DPH/NITH/Westerdals. Jeg har jobbet med teknologi og teknologiledelse siden 1999, både som konsulent og som leder. Du kommer i kontakt med meg på telefon 930 555 10 eller e-post martin@bekkelund.net.

Hva er jeg god på?

Jeg er god til å forstå menneskers behov slik at jeg kan lage løsninger som ivaretar dem og løser deres problemer.

Jeg er god på å finne gode ideer blant de dårlige, og vet hvordan en uslepen idé bearbeides til endelig produkt.

Jeg vet hvordan man tester ut nye ideer i markedet, raskt og billig, så man skaper lønnsomhet og løser kundenes problemer.

Jeg er god på å lede teknologiprosjekter og teknologimiljøer.

Jeg vet hva som skiller et suksessfullt prosjekt fra et som feiler, fordi jeg har førstehåndserfaring med begge deler.

Jeg vet hvordan man organiserer og skalerer teknologiavdelinger og hva som fungerer og ikke fungerer, fordi jeg har førstehåndserfaring med begge deler.

Jeg vet verdien av å feile, og hvordan man gjør det raskt og billig, fordi det skaffer verdifull kunnskap om hva som fungerer.

Jeg er god med folk. Jeg vet hva som motiverer og jeg vet hva som tar livet av arbeidsgleden.

Jeg kan programmere og har god teknologikunnskap, fordi jeg vet at det gjør meg bedre rustet til å ta beslutninger som handler om digitalisering og teknologi.

Jeg er en god foredragsholder og har holdt mer enn 350 kurs og foredrag.

Jeg har hatt flere styreverv og er skribent.

Jeg er god på å brygge kaffe. Har du lyst på en kopp? Ring meg på 930 555 10.

Ting jeg er opptatt av.

Jeg er opptatt av at jeg skaper lønnsomhet og verdi for min arbeidsgiver og mine kunder. Det er lett å komme på ideer, men det er ideene som gir inntjening som til slutt skaper verdi.

Jeg er opptatt av at folk har det bra på jobb. Jeg tror at folk som trives på jobben gjør en god jobb. Jeg dulter hjem folk på ettermiddagen, dersom jeg ser at de sitter lenge hver dag, fordi jeg tror det er bedre å gjøre en god jobb i åtte timer enn en middelmådig i tolv. Det er bra for motivasjonen å ha en god balanse mellom jobb og fritid.

Jeg er opptatt av at folk får frihet til å løse sine oppgaver slik de selv mener de løses best. Når man først ansetter dyktige mennesker, er det viktig at de gis tillit til å utøve sitt fag. Mennesker som gis tillit tar ansvar for jobben sin.

Jeg er opptatt av det uformelle. Titler og posisjoner er uviktige for meg, jeg er genuint opptatt av oppgavene som skal løses og ansvaret som følger med. Samtidig er det viktig som leder å prioritere, peke ut retning og sette rammene man arbeider innenfor og ta tydelige beslutninger.

Jeg er opptatt av at folk finner konsentrasjon og arbeidsro på jobben. Det er en vanskelig oppgave, for enkelte foretrekker å sitte i landskap, mens andre trenger å trekke seg tilbake for å arbeide best.

Jeg er opptatt av at folk finner de små gledene på jobben. Noen liker å brygge sin egen kaffe på kontoret, andre er opptatt av grønne planter i kontorlokalene og noen har behov for å lufte hodet med en spasertur.

Jeg er opptatt av at man ikke planlegger for mye. Verden er i kontinuerlig endring, og den kunnskapen vi har i dag er ikke den samme som vi hadde for et halvt år siden. Det må planlegges, men ikke for mye.

Jeg er opptatt av å ha forskjellige typer mennesker rundt meg. Dette er vanskelig, for det er lett å ansette mennesker som tenker og mener som en selv. Folk må kunne utfordre ideer, men allikevel ha en felles forståelse av hva som er viktig.

Steder jeg har jobbet.

2012- Posten Norge AS, direktør for produkt- og forretningsutvikling
2007-2012 Nasjonalt kompetansesenter for fri programvare, utviklingsleder
2006-2007 Norse, seniorrådgiver
1999-2006 Advania, seniorrådgiver

Hva ser jeg etter nå?

Jeg liker å lage løsninger som løser ekte problemer, enten det er for samfunnet, natur og miljø eller for mennesker.

Jeg liker å lage nye ting. Aller best trives jeg når jeg jobber med nye ideer og løsninger.

Jeg trives i lederstillinger.

Jeg ser etter en jobb med en sunn balanse mellom jobb og fritid.

Jeg vil gjerne ha eierskap i selskapet hvor jeg jobber.

Jeg er motivert for nye utfordringer og nye problemstillinger!

Kontakt meg!

Det minst forpliktende i hele verden er hyggelig samtale over en kopp kaffe. Ring meg gjerne på 930 555 10 eller send meg en e-post på martin@bekkelund.net.