Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Gi oss jula tilbake!

06.10.04

Historien gjentar seg. Hvert eneste år finner vi julevarer i butikkhyllene flere måneder før jul…

Det slår aldri feil. Hvert eneste år finner vi julevarer i butikkene flere måneder før jul. Som alltid er Nidar tidlig ute med sin julemarsipan:

Nidar Julemarsipan - Bilde av www.giossjulatilbake.no

Oppfordringen går til handelsstanden om å fri oss fra kjøpepresset i månedene før jul, men begrense utvalget, markedsføringen, plastnissene og glitteret til julemåneden desember.

Gi din støtte på nettstedet Gi oss jula tilbake, av Fremtiden i våre hender, hvor jeg selv er medlem. Bestill gjerne også et gratis klistremerke til å sette på postkassen, som forteller at du ikke ønsker reklame.

Martin :-)

Martin skriver regelmessig om hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Dersom du er interessert i å følge med på hva Martin skriver, finnes det flere måter å holde deg oppdatert på. Les mer...

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Bekkelund.net er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om samspillet mellom teknologi, samfunn og politikk. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

Følg Martin

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal

Søk

© 1995-2016 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt