Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Velkommen

Hei og velkommen som ny leser av bekkelund.net! Det er viktig for meg at du som leser trives hos meg og det skal være enkelt å abonnere på nye artikler.

Det er flere måter å holde deg oppdatert på når det publiseres nye artikler på bekkelund.net. Du kan velge mellom RSS og e-post, avhengig av hva som passer deg best.

E-post

Tast inn din e-postadresse og du vil motta nye artikler på e-post. Din e-postadresse forblir hos meg og formidles aldri videre.

Tjenesten som benyttes for formålet heter FeedBurner fra Google, og du kan når som helst avslutte abonnementet. Les gjerne også personvernpolitikken for bekkelund.net og personvernpolitikken til FeedBurner.

RSS

Med RSS kan du abonnere på nye artikler jeg skriver og hvilke kommentarer som publiseres på bekkelund.net. Er du usikker på hva RSS er kan du lese en artikkel jeg har skrevet om temaet.

Du kan abonnere på følgende RSS-kanaler:

Dersom du heller ønsker å abonnere på kommentarer fra enkeltartikler, inneholder hver artikkel en egen RSS-kanal som du kan benytte. Alternativt får du på hver artikkel også mulighet til å abonnere på nye kommentarer via e-post.

Skulle du ha noen spørsmål er du selvfølgelig hjertelig velkommen til å ta kontakt.

Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Bekkelund.net er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om samspillet mellom teknologi, samfunn og politikk. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

Følg Martin

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal

Søk

© 1995-2016 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt