Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Personvernerklæring

Du som besøker bekkelund.net skal være trygg på at dine aktiviterer på nettstedet ikke blir overvåket, misbrukt eller brukt på en måte som ikke er forenelig med normalt personvern. Derfor har jeg utarbeidet en personvernerklæring med informasjon om hva som logges og hvordan jeg håndterer informasjon du velger å legge igjen.

Dine personopplysninger

Ved å bidra med donasjoner til produksjonen legger du igjen et sett personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre en donasjon. Donasjonsmottaker er behandlingsansvarlig for innsamlede personopplysninger. Ved å donere samtykker donor til at donasjonsmottaker i tråd med personopplysningsloven kan innhente og lagre de personopplysninger som er nødvendig for at donor skal kunne gjennomføre donasjon. Donors personopplysninger vil kun bli utlevert til andre hvis det er nødvendig for at donasjonsmottaker skal få gjennomført en donasjon, eller i lovbestemte tilfeller. Dine personopplysninger lagres her på bekkelund.net som driftes hos Nordhost. Donasjoner håndteres av Stripe.

Loggfiler og statistikk

Som for alle andre webtjenere på internett vil all trafikk på bekkelund.net logges til webtjenerens loggfiler. Webtjenerens loggfiler inneholder IP-adresser og nettleserinformasjon og de deles ikke med tredjeparter.

Jeg benytter min egen statistikkløsning på bekkelund.net. På den måten blir ditt besøk ikke tilgjengelig for andre, slik andre statistikkløsninger sporer deg fra nettsted til nettsted. Statistikk samles i en database, med blant annet informasjon om IP-adresse og nettleserinformasjon. Databasen deles ikke med tredjeparter.

Informasjonskapsler / Cookies

Det benyttes en informasjonskapsel fra Mailchimp som benyttes til utsending av nyhetsbrev, for å vise deg et skjema for å abonnere på nyhetsbrevet. Denne informasjonskapselen har ingen annen funksjon enn å avgjøre om du har sett skjemaet før eller ei.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold, for eksempel videoer, bilder, artikler osv. Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Jeg etterstreber å benytte tredjepartsløsninger for innbygging med god personvernpolitikk.

Hvor lenge det lagres opplysninger om deg

Dersom du bidrar med donasjoner lagres det opplysninger om deg minimum så lenge som det er regnskapsmessig krav om slik lagring.

Rett til innsyn, korrigering og sletting

Du har rett til innsyn i egne personopplysninger, å få dem korrigert eller slettet.

Har du spørsmål til personvernerklæringen kan du ta kontakt.

Som fast leser kan du bidra til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Bli bidragsyter

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i Posten Norge AS. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub Thingiverse SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2021 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler