Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Søkemotoroptimalisering del 2

11.07.05

For en tid tilbake skrev jeg en kjapp notis om søkemotoroptimalisering som følger av flere heftige debatter rundt omkring på nettet. Diskusjonene dreide seg om effektiviteten til tjenestene eller produktene til bedrifter som selger søkemotoroptimalisering, hvor flere meget kompetente personer hevder at denne typen bedrifter selger tjenester eller produkter hvor man vanskelig kan måle resultatet. I tillegg har det vært hevdet at flere av bedriftene har levd på kanten av hva søkemotorene tillater. Man husker for eksempel hvordan Radisson SAS gikk ble kastet ut fra Google sent i 2004.

Alternativene til søkemotoroptimalisering fra skyggesiden er semantisk korrekt og strukturert (X)HTML gjort riktig. I denne anledning har jeg kjøpt domenenavnet sokemotoroptimalisering.no hvor man finner informasjon om hvordan man går frem for å skive korrekte nettsider med fokus på søkemotoroptimalisering. Det er et personlig ønske, samt et uttrykt ønske fra webutviklingsbransjen at arbeidet med søkemotoroptimalisering gjøres på en rettferdig og riktig måte.

I denne anledning har jeg et ønske til deg: Legg en peker til http://sokemotoroptimalisering.no/ på din hjemmeside for å spre budskapet.

Stor takk til Lasse for å la meg benytte hans tekstsokemotoroptimalisering.no!

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

WWW

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler