Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Spørsmål og svar

Hvilke betalingsmåter kan jeg bidra med?

Har du Visa, Mastercard eller American Express kommer du langt. Foreløpig støttes ikke Apple Pay eller Google Pay, men si i fra hvis du ønsker dette.

Hvordan pauser jeg mitt faste bidrag?

Det er dessverre ikke mulig for øyeblikket. Du kan stanse og så starte igjen når det passer.

Hvordan stanser jeg mitt faste bidrag?

Du mottar en kvittering med ditt første bidrag. Sammen med denne kvitteringen følger instruksjoner om hvordan du stanser fremtidige bidrag. Har du ikke lenger denne e-posten er det selvfølgelig bare å ta kontakt, så hjelper jeg deg. Når du stanser et fast bidrag, løper bidraget ut inneværende periode.

Har jeg angrerett?

Nei, dessverre. Et bidrag er å anse som en donasjon uten motytelse, det vil si at du ikke får en vare eller tjeneste levert som du har angrerett på. Men angrer du som en hund eller har gjort noe galt er det selvfølgelig bare å ta kontakt, så finner vi ut av det.

Hva er Nivlheim AS og hvorfor samler dette firmaet inn bidragene?

Nivlheim AS er mitt firma som jeg eier alene. Jeg bruker det i forbindelse med alle inntekter og utgifter til bloggen, slik at alt av skatt og avgift blir korrekt håndtert. Det er derfor du vil se Nivlheim AS på kvitteringen.

Jeg har flere spørsmål

Send dem til meg, så svarer jeg så godt jeg kan.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i Posten Norge AS. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub Thingiverse SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2021 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt