Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Spørsmål og svar

Hva får jeg ut av å bidra?

Jeg selger ikke betalte artikler eller tester, fordi jeg tror at de beste artiklene og testene skrives uten bias, uten at meningene mine påvirkes av noen som betaler meg for det jeg skriver. Alt utstyr jeg tester betaler jeg derfor av egen lomme.

Jeg legger ned mye tid i artiklene jeg skriver. Det er viktig for meg at du opplever det jeg skriver som etterrettelig, uavhengig og grundig. For meg er det viktigere å gi deg én grundig artikkel hver uke fremfor en halvhjertet artikkel om dagen. Jeg håper du liker det du leser, og at det kommer til nytte.

Mitt mål med å ta i mot bidrag er å sikre upåvirket anskaffelse av utstyr til testing og ha økonomisk frihet til å kjøpe og teste utstyr som er relevant for deg som er fast leser og bidragsyter.

Hvordan bidrar jeg?

bidragssiden trykker du på den passende knappen, og fyller ut feltene. Har du Visa, Mastercard eller American Express kommer du langt. Foreløpig støttes ikke Apple Pay eller Google Pay, men si i fra hvis du ønsker dette.

Hvordan pauser jeg mitt faste bidrag?

Faste bidrag administreres via Stripe, Patreon eller Ko-fi. Logg inn med din profil i den tjenesten der du har ditt faste bidrag og se om de har funksjonalitet for å pause.

Hvordan stanser jeg mitt faste bidrag?

Faste bidrag administreres via Stripe, Patreon eller Ko-fi. Logg inn med din profil i den tjenesten der du har ditt faste bidrag og stans bidraget.

Har jeg angrerett?

Nei, dessverre. Et bidrag er å anse som en donasjon uten motytelse, det vil si at du ikke får en vare eller tjeneste levert som du har angrerett på. Men angrer du som en hund eller har gjort noe galt er det selvfølgelig bare å ta kontakt, så finner vi ut av det.

Hva er Nivlheim AS og hvorfor samler dette firmaet inn bidragene?

Nivlheim AS er mitt firma som jeg eier alene. Jeg bruker det i forbindelse med alle inntekter og utgifter til bloggen, slik at alt av skatt og avgift blir korrekt håndtert. Det er derfor du vil se Nivlheim AS på kvitteringen.

Hvordan håndteres personopplysninger?

Alle personopplysninger som samles inn for å gjennomføre et bidrag er omtalt i personvernerklæringen.

Jeg har flere spørsmål

Send dem til meg, så svarer jeg så godt jeg kan.

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler