Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund (f. 1977) er innehaver og daglig leder i konsulentselskapet Nivlheim.

Siden 1999 har Martin arbeidet i IT-bransjen med store og små teknologiprosjekter, både som konsulent, prosjektleder og leder. Han har arbeidet i alt fra tradisjonelle virksomheter med vannfallsmetodikk til DevOps-orienterte enheter med smidig metodikk. Han har arbeidet med å omstille tradisjonelle virksomheter til å være bedre organisert i møtet med digitaliseringen som alle bedrifter står ovenfor.

Han har også vært foredragsholder og skribent, og hatt verv som styreleder og styremedlem i flere virksomheter.

Han har en høyere IT-utdannelse fra Høyskolen Kristiania (tidligere Westerdals Oslo ACT/NITH/DPH).

Dette er hans private nettsted. Du kan abonnere gratis på nye artikler fra Martin via e-post.

Som fast leser kan du bidra til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Martin brukes gjerne som kommentator i mediene i spørsmål som omhandler samspillet mellom teknologi, samfunn og politikk, blant annet for NRK, VG, The Economist, Digi og Computerworld. Han skriver også egne innlegg og har vært på trykk i Aftenposten, Dagens Næringsliv, Dine Penger og Minerva. I tillegg har han på egen blogg publisert over 1500 innlegg siden 1995 og blogginnleggene har blitt omtalt på nettsteder som Reddit, Boing Boing, Der Spiegel, The Guardian, Digg og Forbes.

Martin tror på et samfunn basert på åpenhet, transparens og kunnskapsdeling, også når det gjelder teknologi. Han er gift med Anne Siri, bosatt på Voksenkollen i Oslo og har et lidenskapelig forhold til naturen, kaffekverna og sin Aeropress. Martin er medlem av Naturvernforbundet, Human-Etisk Forbund, Skiforeningen og er livstidsmedlem i Turistforeningen.

Martin er en erfaren kurs- og foredragsholder, og har holdt mer enn 300 kurs og foredrag, både i Norge og utlandet. Emner som dekkes er blant annet:

  • Digitalisering
  • Teknologiledelse
  • IT-strategi
  • IT-politikk
  • IT og personvern
  • DevOps og smidige prosjektmetodikker
  • Digitale forretningsmodeller
  • Digital delings- og samarbeidskultur
  • Fri programvare / Åpen kildekode / Åpne standarder

Martin har blant annet snakket på konferanser som IT-tinget, NOKIOS, Smidig, JavaZone, Wikipedia Academy, Forum for rettsinformatikk, Software, FOSS4G, Webforum, KINS, BloggCamp og Social Winter. Han har snakket for bedrifter, politiske partier, kommuner og fylkeskommuner, direktorater, ideelle organisasjoner og idrettslag og gjesteforelest ved UiO, BI og videregående skoler. I embedets medfør har han besøkt alt fra Kosovo, Uganda og Malaysia til USA, Tyskland og Frankrike.

Trenger du en foredragsholder? Ta kontakt!

Pressebilder

Fotografen skal alltid krediteres. Bilder som benyttes må ikke beskjæres, redigeres, manipuleres eller distribueres videre.

Martin Bekkelund

Foto Nils Midtbøen, Posten Norge AS
Last ned som JPEG (5,6 MB) / TIFF (124 MB) / PSD (124 MB)
Dimensjoner 4877 x 4235 piksler
Oppløsning 240 DPI
Fargerom ProPhoto RGB

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler