Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Personvernerklæring

Du som besøker bekkelund.net skal være trygg på at dine aktiviterer på nettstedet ikke blir overvåket, misbrukt eller brukt på en måte som ikke er forenelig med normalt personvern. Derfor har jeg utarbeidet en personvernerklæring med informasjon om hva som logges og hvordan jeg håndterer informasjon du velger å legge igjen.

Loggfiler og statistikk

Som for alle andre webtjenere på internett vil all trafikk på bekkelund.net logges til webtjenerens loggfiler. Webtjenerens loggfiler inneholder IP-adresser og nettleserinformasjon og de deles ikke med tredjeparter.

Jeg benytter min egen statistikkløsning på bekkelund.net. På den måten blir ditt besøk ikke tilgjengelig for andre, slik andre statistikkløsninger sporer deg fra nettsted til nettsted. Statistikk samles i en database, med blant annet informasjon om IP-adresse og nettleserinformasjon. Databasen deles ikke med tredjeparter.

Informasjonskapsler / Cookies

Det benyttes en informasjonskapsel fra Mailchimp som benyttes til utsending av nyhetsbrev, for å vise deg et skjema for å abonnere på nyhetsbrevet. Denne informasjonskapselen har ingen annen funksjon enn å avgjøre om du har sett skjemaet før eller ei.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Har du spørsmål til personvernerklæringen kan du ta kontakt.

Takk for at du tok deg tid til å lese personvernpolitikken for bekkelund.net!

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i Posten Norge AS. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub Thingiverse SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2021 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt