Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Personvernpolitikk

Du som besøker bekkelund.net skal være trygg på at dine aktiviterer på nettstedet ikke blir overvåket, misbrukt eller brukt på en måte som ikke er forenelig med normalt personvern. I denne anledning har jeg utarbeidet en personvernpolitikk med informasjon om hva som logges og hvordan informasjon du velger å legge igjen blir håndtert.

Dine personopplysninger

Hvis du velger å poste en kommentar må du legge igjen ditt navn og e-postadresse. Dette for at jeg skal kunne kontakte deg vedrørende din kommentar, om nødvendig. Din e-postadresse vil ikke vises på bekkelund.net eller deles ut til tredjepart uten rettslig kjennelse.

Loggfiler

Som for alle andre webtjenere på internett vil all trafikk på bekkelund.net logges til webtjenerens loggfiler. Webtjenerens loggfiler er anonyme, private og offentliggjøres ikke til allmennheten eller tredjepart uten rettslig kjennelse. Loggfilene brukes til å aggregere data for anonymiserte statistikkformål. Statistikken blir ikke publisert på nettet.

Informasjonskapsler / Cookies

Dersom du velger å poste en kommentar til et innlegg lagres det fire informasjonskapsler på din maskin, dersom din nettleser aksepterer slike.

Den ene lagrer ditt navn, den andre din e-postadresse og den tredje din URL, slik at nettleseren din automatisk fyller ut denne informasjonen neste gang du vil legge igjen en kommentar på bekkelund.net. Den fjerde sjekker om du har vært på besøk tidligere, og ønsker deg velkommen dersom du er ny leser.

Informasjonskapslene blir lagret på din maskin og sender ingen informasjon tredjepart. Informasjonskapslene benyttes ikke til andre formål enn det som er nevnt her.

Nettstedet benytter Google Analytics for å generere anonymisert statistikk over besøkende. Det lagres en informasjonskapsel på din maskin til dette formålet.

Utover dette benyttes ingen informasjonskapsler på bekkelund.net.

Har du spørsmål til personvernpolitikken kan du ta kontakt.

Takk for at du tok deg tid til å lese personvernpolitikken for bekkelund.net!

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i Posten Norge AS. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub Thingiverse SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2020 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt