Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Retningslinjer for innhold

Nettstedet du nå leser, bekkelund.net, er et uavhengig, privat nettsted skrevet av Martin Koksrud Bekkelund. På denne siden kan du lese om hvilke forventninger du kan ha til det jeg skriver.

Innhold kan ikke kjøpes eller påvirkes. Jeg får flere henvendelser daglig om å publisere forhåndsskrevne tekster som andre har skrevet. Det kan være alt fra politiske budskap til omtaler av konferanser som skal arrangeres eller produkter noen har lansert i markedet. Alle henvendelser om å publisere forhåndsskrevne artikler avslås. Jeg skriver alle tekster selv og hva jeg skriver og innholdet i det jeg skriver kan ikke kjøpes eller påvirkes.

Som privatperson skriver jeg ikke artikler med vitenskapelig presisjonsnivå, det vil være for tidkrevende sett opp mot hva man egentlig oppnår. Samtidig er det viktig for meg å skrive produktomtaler, anbefalinger eller meninger med høy kvalitet og etterstreber å gjøre objektive vurderinger uten bias så langt det lar seg gjøre.

Produktomtaler, anbefalinger eller meninger er resultatet av så grundig testing eller informasjonsinnhenting som det er praktisk mulig for meg å gjennomføre. Jeg gjennomfører produkterttester hjemme i mitt eget testlaboratorium, eller på loftet som jeg også kaller det. Andre gjør ikke tester for meg eller påvirker mine meninger om produkter som testes.

Produkter som testes og omtales kjøper jeg som regel selv. Fra tid til annen får jeg produkter til testing. Det er en forutsetning for en slik test at jeg finner den relevant for meg og mitt publikum, og at jeg står fritt til å gjennomføre en uavhengig test hvor innhold og resultat ikke kan påvirkes. Slike artikler merkes alltid.

Tjener jeg penger på bloggen? Ja, det gjør jeg. Litt, men det er ingen lukrativ hobby. Det er ikke derfor jeg skriver en blogg. Jeg tjenger penger på såkalte affiliate-lenker, altså verving av kunder til forskjellige firma. Skriver jeg en artikkel kan det være at du finner en link til hvor du kan bli kunde eller kjøpe et produkt eller tjeneste. I slike tilfeller merker jeg artikkelen med hva du oppnår som leser og hva jeg får igjen. Det er ikke mulig for et firma å kjøpe artikler med slike lenker, jeg skriver artiklene etter eget ønske. Jeg har også generelle sponsorer av bloggen, slik det fremgår av bunnteksten.

Opplysninger du legger igjen hos meg, for eksempel hvis du legger igjen e-postadresse for å abonnere på nyhetsbrev, eller besøksopplysninger og statistikk når du leser forskjellige artikler, forblir hos meg. Jeg selger ikke eller gir ikke vekk slike opplysninger til tredjeparter. Jeg benytter statistikkløsninger som lagrer opplysninger i løsninger jeg selv eier og drifter, og sender ikke opplysninger til for eksempel Facebook eller Google eller andre tredjeparter. E-postadressen din lagrer jeg hos Mailchimp som er løsningen jeg bruker for å sende ut nyhetsbrev.

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler