Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Flykonstruktører

12.06.03

Flykonstruktører må tilhøre småfolket.

Etter å ha flydd mange, mange ganger til og fra vestlandet de siste ukene er det et par ting som slår meg. Flykonstruktører må være utrolig små mennesker. Greit nok er jeg høy, men ikke spesielt høy. Frustrasjonen er derfor høy ved besøk på flytoalettet. (Noe som har forekommet flere ganger, som følger av en som tidligere nevnt urolig mage.)

Flytoalettet er jo et kapittel for seg selv, hvor man må ut for å skifte mening. Langt vanskeligere å gjøre sitt fornødne. Tankene jeg sendte til konstruktørene hos Boeing eller Douglas har ikke vært spesielt vennlige, det skal sies.

En ting er toalettene, men vel tilbake i setet setter man seg ned med velbehag og ønsker å nyte utsikten. Men også her finner man beviser for at flykonstruktører må være et lite folkeslag. For klarer man å titte ut vinduet drar man nemlig på seg en lei kink i nakken. Vinduet er plassert så lavt ned at det er rent komisk å se folk forsøke å se ut vinduet. 30 cm lenger opp hadde nok gjort susen for den gjennomsnittlige nordmann. Løsningen blir å gli ned i setet for så å dra på seg en lei smerte i ryggen.

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Generelt

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler