Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Prosjekt “alu:”

20.01.04

For hobbynerden: hvordan bygge eget kabinett…

Etter å ha ønsket meg en musikk- og filmmaskin i stua en tid, har jeg funnet ut at jeg vil gjøre et forsøk på å bygge min egen. Innmaten henter jeg fra min gamle IBM Aptiva 2171-75g, slik at prosjektet ikke koster all verden.

PC-en skal ha en funky front i børstet aluminium, som jeg selvfølgelig børster selv. Neonlys blir fort litt hårete, så jeg velger kun litt av dette eksotiske lyset i fronten. Gjerne i forbindelse med en enda mer hårete grill.

Komponenter lages selv, fortrinnsvis i aluminium, som er et til dels vanskelig materiale å arbeide med. Derfor velger jeg å kalle prosjektet “alu:”, noe som selvfølgelig skal pryde fronten på kabinettet.

Resultatet vil jevnlig publiseres på nett i form av flotte bilder og arbeidstegninger.

Følg med!

Martin

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Generelt

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler