Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Bortklipte scener fra Ringenes Herre

11.02.04

Eller kanskje denne scenen bare eksisterer i mitt hode?

I filmer ser vi lite til dagligdagse ting. Ikke spiser de frokost, lunch, middag eller kvelds. Lite jobbing og andre hendelser vi vanlige dødelige opplever finner vi lite av. Hva sikter jeg til? Jo, Ringenes Herre.

I min versjon av Ringenes herre, derimot, ser jeg for meg den bortklipte scenen der Arwen i Liv Tylers skikkelse gjør noe så banalt som å ramme inn lunchen… En real brun laks med høy lyd og masse odeur.

Lurer på om jeg egner meg som manusforfatter?

Martin

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Generelt

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler