Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Vinterferie er en fin ting

23.02.04

Spesielt for oss som ikke har…

Tradisjonen tro står jeg alltid opp litt tidligere på mandager. Dette for å rekke jobben, ettersom helgependlere og andre skapninger som regel reiser tilbake på jobb mandag og skaper ekstra mye trafikk denne ukedagen.

Men ikke i dag. Jeg kjører på E18 i Asker og forventer å stå i stillestående kø fra første meter, men nei… Glir fint til Holmen og jeg stusser når det fint glir videre forbi IKEA, før tanken slår meg; det er jo vinterferie. Slik fortsetter det omtrent til Sandvika, før det stopper litt opp for så å gli fint videre fra Høvik.

Så begynner jeg å lure litt… Hvorfor ikke arrangere rullerende ferieordning? På den måten kommer alle seg kjapt på jobb hver eneste morgen. Vi starter vinterferien første uka i januar for utvalgte mennesker i Østfold, og fortsetter landet rundt. Litt stusselig for de som treffer sommermånedene, men skitt la gå. På den måten kan vi også la alle de andre høytidene / feriene rullere, som f.eks. påske, jul, sommer- og høstferie. Penger hadde vi også spart, spesielt de som må feire jul i februar, etter januarsalget.

Viktig å være kreativ på mandagene!

Martin ;-)

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Generelt

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler