Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Streik

05.05.04

Det er streik i landet! Og hva så?

Du har sikkert fått med deg at det er streik i landet. Dagbladet skriver at hyllene tømmes for bl.a. toalettruller og egg, ettersom de streikende ikke kjører ut varer til de fleste større butikkjedene i landet.

Når dette skrives har streiken pågått noen uker og i følge mediene skulle jeg for lengst være tom for både matvarer og alle tenkelige typer husholdningsartikler.

Det er jeg ikke!

I kjøleskapet har jeg alt jeg måtte ønske (også egg) og jeg har alle husholdningsartikler jeg trenger i hverdagen. I følge mine kolleger, har heller ikke de noen mangler i husholdningen. Fungerer egentlig streiken etter hensikten?

Vi kan også lese i mediene om at produsentene må kaste mat for mangfoldige millioner kroner og det er dette som gjør meg forbannet. På grunn av en streik som tilsynelatende ikke har noen effekt, må det kaste tonnevis av mat i en verden hvor milliarder av mennesker sulter. Det er forkastelig!

Bedre blir det ikke hvis man ser på årsaken til streiken. Uttrykket “lik lønn for likt arbeid” gjelder tydeligvis ikke de streikende.

Og hvor er myndighetene i denne saken? Jeg mener at grensen går ved å kaste mat!

Martin :-(

Generelt

Som leser kan du bidra til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Bli bidragsyter

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i Posten Norge AS. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub Thingiverse SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2022 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler