Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Du skal høre mye

08.06.04

Men du skal jammen se mye også…

Jeg ser mye rart. Hver dag. En trend som har vart lenge, og som jeg fortsatt anser som like idiotisk, er de latterlige “gå-stavene” som benyttes av kvinner i ymse aldre. (Pussig, hvorfor bare kvinner…?)

Altså, om vinteren benytter vi staver bl.a. for å holde balansen, samt å skape fremdrift, men om sommeren…? Det skal sies at jeg elsker å uttale meg om saker jeg ikke har spesielt mye greie på, men dette er bare for idiotisk til å holde kjeft. Hva er det som får tilsynelatende voksne, oppegående mennesker til å ta frem staver når de skal ut å gå på høylys dag, midt på sommeren? Er de fulle og trenger støtte hjem, kanskje?

Jeg har hørt argumenter om hvor flott det er å få litt avlasting for beina, og at man får fin bevegelse i armer og ledd. Akkurat. Hva med litt tradisjonell, preventiv trening, så slipper man følelsen av å ha blitt pålurt / dyttet / prakket et par superfancy, trendy staver, designet av noen klovner som akkurat nå sikkert vrir seg i latter og mye penger.

Alternativt, hva med å faktisk gå på ski om vinteren, og se normal ut da, så slipper man å se ut som en apekatt på sommerstid.

Hva blir det neste?

Martin

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Generelt

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler