Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

En selsom henvendelse til Telenor – Del 2

03.07.04

Fortsatt om bestilling av ADSL…

I min jakt på billig ADSL-abonnement, har jeg etter mye graving i priser, kommet frem til at Telenor faktisk er billigst for meg. Det betyr at vår gamle statsinstans vil få meg som kunde igjen. Hvor godt dette er, vil tiden vise…

Jeg har tidligere henvendt meg til Telenor, men da ville de tilsynelatende ikke ha meg som kunde.

Jeg gir meg derimot ikke så lett, så jeg tok kontakt på nytt. Akkurat som sist, kunne jeg også denne gang velge hvorvidt jeg ville bli kontaktet mellom 10-16 eller 16-20. Av samme grunn som sist, krysset jeg også denne gang av for å bli kontaktet mellom 10-16.

På vei hjem fra jobb ringer Telefonen. Klokken nærmer seg 18. Det er fra Telenor, og en hyggelig dame viser til min henvendelse. Høflig innleder jeg samtalen med å forklare at man kan velge tidsrom for når man vil bli kontaktet; 10-16 eller 16-20. “Ja, det stemmer”, svarer damen. “Hva står det på min henvendelse?”, spør jeg. “Ehh… 10-16?” er svaret. “Og hva er klokken nå?”, fortsetter jeg. “Ja, du forstår det, at vi som er ansatt for å ringe de som henvender seg via vårt kontaktskjema, vi begynner aldri før klokken 16!”

Hjelp og trøste!

Jeg forklarer rolig hvorfor jeg vil bli kontaktet mellom 10-16. I bilen vil jeg ikke klare å huske prisene rundt neste sving en gang… Ja, jo, hun skulle prøve å komme litt tidligere på jobb dagen etter…

Neste dag kommer, og klokken er 16:10 da telefonen ringer. Det er fra Telenor. Samme dame. Samme ærend. Lett anpusten klarer hun å gi meg gode priser på både installasjon, montør og abonnementspris.

Damen mottar navn, adresse, telefonnummer og andre nødvendige opplysninger for installasjon. Dagen etter ringer det en mann. Fra Telenor. Han lurer på om jeg heter Martin Bekkelund, og om jeg bor på den og den adressen og har det og det telefonnummeret. “Ja, det stemmer”, svarer jeg. “Fint, jeg skulle bare sjekke”, sa mannen.

Javel! :-O

Nå gjenstår det bare å se hvor lang tid det tar før jeg er på nett!

Martin :-)

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Generelt

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler