Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

En selsom henvendelse til Telenor – Del 2

03.07.04

Fortsatt om bestilling av ADSL…

I min jakt på billig ADSL-abonnement, har jeg etter mye graving i priser, kommet frem til at Telenor faktisk er billigst for meg. Det betyr at vår gamle statsinstans vil få meg som kunde igjen. Hvor godt dette er, vil tiden vise…

Jeg har tidligere henvendt meg til Telenor, men da ville de tilsynelatende ikke ha meg som kunde.

Jeg gir meg derimot ikke så lett, så jeg tok kontakt på nytt. Akkurat som sist, kunne jeg også denne gang velge hvorvidt jeg ville bli kontaktet mellom 10-16 eller 16-20. Av samme grunn som sist, krysset jeg også denne gang av for å bli kontaktet mellom 10-16.

På vei hjem fra jobb ringer Telefonen. Klokken nærmer seg 18. Det er fra Telenor, og en hyggelig dame viser til min henvendelse. Høflig innleder jeg samtalen med å forklare at man kan velge tidsrom for når man vil bli kontaktet; 10-16 eller 16-20. «Ja, det stemmer», svarer damen. «Hva står det på min henvendelse?», spør jeg. «Ehh… 10-16?» er svaret. «Og hva er klokken nå?», fortsetter jeg. «Ja, du forstår det, at vi som er ansatt for å ringe de som henvender seg via vårt kontaktskjema, vi begynner aldri før klokken 16!»

Hjelp og trøste!

Jeg forklarer rolig hvorfor jeg vil bli kontaktet mellom 10-16. I bilen vil jeg ikke klare å huske prisene rundt neste sving en gang… Ja, jo, hun skulle prøve å komme litt tidligere på jobb dagen etter…

Neste dag kommer, og klokken er 16:10 da telefonen ringer. Det er fra Telenor. Samme dame. Samme ærend. Lett anpusten klarer hun å gi meg gode priser på både installasjon, montør og abonnementspris.

Damen mottar navn, adresse, telefonnummer og andre nødvendige opplysninger for installasjon. Dagen etter ringer det en mann. Fra Telenor. Han lurer på om jeg heter Martin Bekkelund, og om jeg bor på den og den adressen og har det og det telefonnummeret. «Ja, det stemmer», svarer jeg. «Fint, jeg skulle bare sjekke», sa mannen.

Javel! :-O

Nå gjenstår det bare å se hvor lang tid det tar før jeg er på nett!

Martin :-)

Martin skriver regelmessig om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Få nye artikler via e-post:

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Lest av Martin

 • Micro-Generation Born Between 1977-1983 Given New Name

  If you were born between 1977-1983, you’ve likely been nodding along in agreement. While this window is only seven years wide, we are a cohort that grew up between two very different cohorts—the Gen-Xers and the Millennials. We are the bridge from analog to digital, and for that reason, Woodman, Associate Professor of Sociology, is now classifying us as Xennials.

 • What’s my job again? Three steps to promote value within an Agile team | ThoughtWorks

  Agility is a mindset — a culture that depends on each and every one of us. It’s the belief that each person can contribute unique value to a project. This is challenging — many of us aren’t used to the level of ownership, collaboration, flexibility and disruptive thinking that Agile demands.

 • Chris Slane’s privacy-oriented editorial cartoons are painfully funny – Boing Boing

  Online privacy is pretty much a dumpster-fire, but it’s a funny dumpster fire in the world of Kiwi editorial cartoonist Chris Slane, whose one-panel strips are hilarious in a kind of oh-shit-we’re-doomed kind of way.

 • Kristin Clemets blogg

  Det har vært trist å følge norsk politikk denne uken. Men kanskje kan det komme noe godt ut av det. For kanskje kan våre politikere nå rette blikket fremover og erkjenne farene ved forfall og forsøpling av den politiske debatten.

 • The 600+ Companies PayPal Shares Your Data With - Schneier on Security

  One of the effects of GDPR – the new EU General Data Protection Regulation – is that we’re all going to be learning a lot more about who collects our data and what they do with it. Consider PayPal, that just released a list of over 600 companies they share customer data with.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal Send Martin penger via PayPal

© 1995-2018 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt