Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Har du et problem? Bill vil vite om det!

11.08.04

Hadde han hatt anledning, ville han kanskje hatt beskjed om kjønnssykdommene dine også…

Microsoft har en lei tendens til å legge seg opp i de fleste ting som skjer på PC-en min. Jeg har sansen for deres tilbakemeldingsagent (feed-back agent), men kun for deres egne produkter. Hvis et program slutter å reagere (krasjer), får man en fin liten melding om at du kan fortelle Microsoft om dette problemet.

Dette er som nevnt en fin funksjon for Microsofts programvare (eller operativsystem), men jeg syntes det blir bakvendt når operativsystemet spør meg om jeg vil fortelle Microsoft om problemer eller feil i programvare de ikke har laget selv. Senest i dag krasjet Opera etter noen malplasserte tastetrykk fra undertegnede, og opp spretter det en fin liten boks, “Vil du fortelle Microsoft om dette problemet?”.

Nei, jeg ser ikke helt hensikten.

Andre produsenter, som f.eks. Mozilla har en innebygget tilbakemeldingsagent, som du kan velge å installere sammen med produktene. Dette bør være veien å gå, så slipper vi å oversvømme våre venner i Redmond med informasjon de ikke trenger.

Martin

Generelt

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er SVP Business Development, International Growth hos Documaster. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2023 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler