Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Sommeren er ikke over

23.08.04

Sommeren er ikke over! For å strekke maksimalt ut av sommeren tok vi en liten svipptur til Stavern…

Noe av det beste med en lang sommerferie, er at man har følelsen av å ha vært lenge borte fra jobb. Selv tok jeg fire uker ferie, og var veldig fornøyd med det. I helgen sørget vi for å strekke sommerfølelsen enda litt enda litt lenger, med en tur til Stavern.

Bilder er selvfølgelig på nett og viser Trine, Trond, Tor, Axel og undertegnede nyte en helg med utelukkende godt vær, god mat, god drikke, underholdning og litt OL på boksen.

Kort oppsummert ble undertegnede kalt en feig kujon etter å ha vunnet en overlegen seier i RISK, men for å sitere Axel; det viktigste er ikke å delta, men å vinne! ;-) Ellers fant vi ut at Trine syntes det er perverst å fylle bensin… :-P

Martin

Generelt

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er SVP Business Development, International Growth hos Documaster. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2023 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler