Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Jeg, en spammer?

24.08.04

Jeg har i det siste fått flere telefoner, fra kunder, venner og bekjente, hvor de forteller meg at de ikke har fått e-post fra meg, slik vi avtalte. Det begynner å demre…

Jeg har den siste tiden fått flere henvendelser fra kunder, venner og bekjente, etter at de ikke har fått e-post fra meg, etter avtale.

Etter en samtale med Espen for en tid tilbake, begynte det derimot å gå sakte opp for meg hvorfor folk ikke får e-post jeg sender de. Espen fortalte nemlig at all e-post fra min jobb-adresse går rett i spam-filteret hans. Derfor så jeg meg nødt til å sjekke ut dette ved selvsyn, og jammen hadde han ikke rett. E-post sendt til meg selv gikk rett i spamfilteret mitt, og Thunderbird presenterte meg for følgende melding:

Thunderbird thinks this message is junk mail

Så er spørsmålet mitt: Hvorfor tror Thunderbird (og andre applikasjoner) at e-post sendt fra min jobb-adresse er spam? Jeg har aldri benyttet jobb-adressen for utsendelse av spam, og er meget påpasselig med hvor jeg legger igjen adressen på jobbrelaterte nettsteder.

Har du tips, tar jeg gjerne i mot, for jeg ønsker selvfølgelig at alle mine bekjente og ikke minst mine kunder skal motta e-post jeg sender de.

Martin ;-)

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Generelt

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler