Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Jeg, en spammer?

24.08.04

Jeg har i det siste fått flere telefoner, fra kunder, venner og bekjente, hvor de forteller meg at de ikke har fått e-post fra meg, slik vi avtalte. Det begynner å demre…

Jeg har den siste tiden fått flere henvendelser fra kunder, venner og bekjente, etter at de ikke har fått e-post fra meg, etter avtale.

Etter en samtale med Espen for en tid tilbake, begynte det derimot å gå sakte opp for meg hvorfor folk ikke får e-post jeg sender de. Espen fortalte nemlig at all e-post fra min jobb-adresse går rett i spam-filteret hans. Derfor så jeg meg nødt til å sjekke ut dette ved selvsyn, og jammen hadde han ikke rett. E-post sendt til meg selv gikk rett i spamfilteret mitt, og Thunderbird presenterte meg for følgende melding:

Thunderbird thinks this message is junk mail

Så er spørsmålet mitt: Hvorfor tror Thunderbird (og andre applikasjoner) at e-post sendt fra min jobb-adresse er spam? Jeg har aldri benyttet jobb-adressen for utsendelse av spam, og er meget påpasselig med hvor jeg legger igjen adressen på jobbrelaterte nettsteder.

Har du tips, tar jeg gjerne i mot, for jeg ønsker selvfølgelig at alle mine bekjente og ikke minst mine kunder skal motta e-post jeg sender de.

Martin ;-)

Martin skriver regelmessig om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Få nye artikler via e-post:

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Lest av Martin

 • 10 Hidden URLs to Help You Rule the Web

  You’re probably used to bookmarking your favorite sites for easy access, but the web goes much deeper than the top domains you’re familiar with—from your social networks to your email box, having the right URL to hand can enable you to jump right into the page, feature, setting, or search you need. Here are 10 of the most useful ones.

 • En ny gullstandard for personvern

  Fredag før påske presenterte regjeringen en ny personopplysningslov. Loven er det viktigste svaret på hvordan vi skal hindre at private bedrifter eller offentlige myndigheter misbruker våre persondata.

 • Kristin Clemets blogg - Her skriver jeg om ideer, verdier og politikk.

  Men verst er det, såvidt jeg kan bedømme, at hele tonen blant mange av dem som er aktive på Twitter, er blitt så ufordragelig og kald. Mange opptrer dessuten anonymt, samtidig som de i lite hyggelige ordelag omtaler mennesker som deltar med fullt navn.

 • Akimbo: A Podcast from Seth Godin av Seth Godin på Apple Podcasts

  Hvorfor er Facebook og Google blant verdens største selskaper når du ikke betaler for tjenesten?

 • How healthy is the internet?

  Our 2018 compilation of research explains what’s helping and what’s hurting the Internet across five issues, from personal experience to global concerns.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal Send Martin penger via PayPal

© 1995-2018 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt