Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Ulidelig spennende hos Lidl

28.09.04

Jeg har vært på Lidl…

På lørdag hadde jeg fornøyelsen av å få mitt første møte med Lidl, den tyske lavpriskjeden som har satt seg som mål å konkurrere på pris i det allerede hardt pressede lavprismarkedet for matvarer i Norge. Lidl åpnet torsdag, så jeg tenkte å svinge innom etter svømmingen, for å sjekke utvalget, men da stengte de før jeg kom. Lørdag gjentok sjansen seg, så Elisabeth og jeg bestemte oss for å svinge innom. Følgende syn møtte oss:

Lidl

Det går ikke spesielt godt frem av bildet, men parkeringsplassen og tilstøtende veier var overfylt av biler og folk som omtrent hadde gått mann av huse for å besøke Lidl.

Møtet var kort og ga inntrykk av at Lidl var det de begir seg ut for å være. Systematisk, ryddig, enkelt og billig. Nå gjelder det bare å prøve ut varene, ettersom de skiller seg en del fra de tyske. Blir nok en god Amund til helgen, til 8,50 kroner flaska.

Martin :-)

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Generelt

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler