Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Ulidelig spennende hos Lidl

28.09.04

Jeg har vært på Lidl…

På lørdag hadde jeg fornøyelsen av å få mitt første møte med Lidl, den tyske lavpriskjeden som har satt seg som mål å konkurrere på pris i det allerede hardt pressede lavprismarkedet for matvarer i Norge. Lidl åpnet torsdag, så jeg tenkte å svinge innom etter svømmingen, for å sjekke utvalget, men da stengte de før jeg kom. Lørdag gjentok sjansen seg, så Elisabeth og jeg bestemte oss for å svinge innom. Følgende syn møtte oss:

Lidl

Det går ikke spesielt godt frem av bildet, men parkeringsplassen og tilstøtende veier var overfylt av biler og folk som omtrent hadde gått mann av huse for å besøke Lidl.

Møtet var kort og ga inntrykk av at Lidl var det de begir seg ut for å være. Systematisk, ryddig, enkelt og billig. Nå gjelder det bare å prøve ut varene, ettersom de skiller seg en del fra de tyske. Blir nok en god Amund til helgen, til 8,50 kroner flaska.

Martin :-)

Martin skriver regelmessig om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Få nye artikler via e-post:

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i Posten Norge AS. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub Thingiverse SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2020 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt