Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Jeg har blitt hacket!

03.10.04

Utrolig, men sant: Mitt CMS (CuteNews) har blitt hacket…

Som alltid nerder jeg litt rundt på nettet før jeg skal legge meg. Vanligvis foregår dette i senga med PDA-en. Sjokket var derfor stort da jeg surfet innom min egen blogg for å sjekke kommentarer for dagen, da jeg fant denne:

bekkelund.net hacket

Jeg benytter CuteNews i versjon 1.3.1, mens siste er 1.3.6. Hvorvidt dette er et problem også i siste versjon er usikkert, men jeg kommer uansett til å informere produsenten.

Noen sa en gang “Tøffe gutter tar ikke backup, men gråter oftere”. Mulig jeg ikke er tøff, men backup er i hvert fall på plass og alt er gjenopprettet til opprinnelig tilstand. Håper at apekatten ikke våger seg tilbake før feilen er fikset.

I mellomtiden får jeg kose meg med å spore vedkommende. Det lå plenty av filer jeg kan kose meg med, som både inneholder spor og adresser.

Martin :-O

Generelt

Som leser kan du bidra til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Bli bidragsyter

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i Posten Norge AS. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub Thingiverse SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2022 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler