Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Exit MSN Messenger 7

07.10.04

Tilbakerulling til Messenger 6.2…

Microsoft tilgjengeliggjorde i forrige uke MSN Messenger versjon 7 i første beta for noen få, utvalgte testere. Tradisjonen tro tok det ikke lang tid før betaen var fritt tilgjengelig på internett.

I dag sperret Microsoft for bruk av versjon 7 i Messenger-nettverket, sannsynligvis fordi den slapp ut til flere enn tiltenkt.

Nedgradering av MSN Messenger 7 til 6.2

Dermed er det slutt på «nudging» og «winking» for denne gang. To totalt unyttige funksjoner, men absolutt underholdene. Spørsmålet er hvem Microsoft ønsker å tilfredsstille? Kontorister eller fjortiser?

Håpet for neste gang er at de fikser andre irritasjonsmomenter, som f.eks. at det ikke er mulig å sende flere filer til samtalepartneren samtidig, eller til flere personer i en samtalegruppe. I tillegg er det irriterende at den ikke husker hvilken katalog man sendte filer fra sist, dersom man skal sende flere filer fra samme katalog.

Martin ;-)

Martin skriver regelmessig om hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Legg igjen din e-postadresse og få nye artikler via e-post:

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om samspillet mellom teknologi, samfunn og politikk. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal

© 1995-2017 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt