Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Exit MSN Messenger 7

07.10.04

Tilbakerulling til Messenger 6.2…

Microsoft tilgjengeliggjorde i forrige uke MSN Messenger versjon 7 i første beta for noen få, utvalgte testere. Tradisjonen tro tok det ikke lang tid før betaen var fritt tilgjengelig på internett.

I dag sperret Microsoft for bruk av versjon 7 i Messenger-nettverket, sannsynligvis fordi den slapp ut til flere enn tiltenkt.

Nedgradering av MSN Messenger 7 til 6.2

Dermed er det slutt på “nudging” og “winking” for denne gang. To totalt unyttige funksjoner, men absolutt underholdene. Spørsmålet er hvem Microsoft ønsker å tilfredsstille? Kontorister eller fjortiser?

Håpet for neste gang er at de fikser andre irritasjonsmomenter, som f.eks. at det ikke er mulig å sende flere filer til samtalepartneren samtidig, eller til flere personer i en samtalegruppe. I tillegg er det irriterende at den ikke husker hvilken katalog man sendte filer fra sist, dersom man skal sende flere filer fra samme katalog.

Martin ;-)

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Generelt

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler