Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Avinors ledelse: Inkompentanse, arroganse eller mikrofon for politiske lobbyister?

08.10.04

Når folk har summet seg, og de reisende ikke lenger er i harnisk, begynner folk å forstå hvor meningsløs Avinors nedleggelse av sentralen i Røyken er…

Det verste sinnet har lagt seg hos de reisende som ble lidende under flygeledernes spesielle reaksjonsform, da de fikk vite at Avinors sentral i Røyken foreslås nedlagt.

Nå ser det imidlertid ut til at folk har fått bedre innsikt i temaet, og diskusjonene går til fordel for å opprettholde sentralen i Røyken. I blant annet VG, kan man lese om folks sympati for Røyken-sentralen, og mistro til ledelsen.

Vi er vitne til noe som fortoner seg som et politisk maktspill. Er Avinors ledelse inkompetente, arrogante, eller mikrofon for politiske lobbyister? Dette strider mot all fornuft!

Jeg inviterer herved Avinors ledelse til lunch i Røyken på min terrasse, eller foran peisen dersom det blir for kaldt ute. Få ting er vakrere enn Røyken i høstfarger, og skulle de savne Theatercafeen, kan jeg varmt anbefale Classic i de gamle stasjonslokalene i Røyken, kun gangavstand fra Avinors anlegg.

Martin :-)

Generelt

Som leser kan du bidra til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Bli bidragsyter

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i Posten Norge AS. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub Thingiverse SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2022 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler