Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

T5PC

19.11.04

“The 5 Percent Community” er konkurs! Gudskjelov!

NRK Dagsrevyen så jeg i går at “The 5 Percent Community” (T5PC) er konkurs. Dette er et kort fortalt et pyramidespill, pakket inn i en dårlig kamuflert “fordelsavtale”.

Jeg humret litt i skjegget jeg ikke har, og godtet meg litt der jeg tenkte “hva var det jeg sa?”. Pyramidespill har aldri vært, og vil aldri bli en måte å tjene penger på, annet enn for de som sitter på toppen.

Det er selvfølgelig leit å se voksne menn stå frem med gråten i halsen, når de forteller at de har tapt nær 600 000,- kroner på T5PC, men jeg må dessverre medgi at jeg ikke har sympati over hodet. Hva i all verden får et voksent menneske med bare et snev av sunn fornuft til å kaste over en halv million kroner ut vinduet på pyramidespill? Ubegripelig! Håper nå at saken etterforskes av Økokrim, ettersom det er mange som har tapt penger på T5PC.

Jeg er for øvrig ikke alene om å se idiotien i dette. Både iMarkedet og Dagbladet skriver henholdsvis “Vi syntes ikke synd på dere” og “55 000 idioter”.

Kunne ikke vært mer enig! :-P

Martin :-)

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Generelt

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler