Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Ta den ekstra telefonen!

22.11.04

Det kan være mange kroner å hente på en telefon til forsikringsselskapet…

Jeg har akkurat mottatt faktura for neste avtaleperiode for mine forsikringer fra mitt forsikringsselskap, Gjensidige.

Jeg la umiddelbart merke til at forsikringssummen på hus og innbo var økt med nesten 700,- kroner, bil med nesten 1700,- kroner og reise med rundt femtilappen, så en telefon var på sin plass. Damen i telefonen var meget hyggelig og fortalte at jeg ikke fikk samlerabatt til tross for at jeg allerede har tre forsikringer hos de. Ved forrige forfall fikk jeg samlerabatt, og hun kunne ikke forklare hvorfor rabatten var borte, men la den på forsikringen og sendte ut ny faktura.

I tillegg tipset damen meg om noen ekstra smårabatter som enkelt kunne oppnås, ettersom jeg har nytt hus. El-sjekk utført av autorisert elektriker og stoppekran for vann er noe jeg allerede har, men må dokumenteres og gir store rabatter.

Jeg er ikke helt enig med meg selv om jeg skal smile eller gråte. På den ene siden er det en jungel å orientere seg i forsikringene, og et mareritt å finne frem til riktige rabatter, så man kan irritere seg mer enn grønn på forsikringsselskapet. På den annen side var damen i telefonen utrolig høflig, behjelpelig, imøtekommende og konstruktiv at det veier opp det negative.

Slik skal god kundebehandling være!

Martin :-)

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Generelt

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler