Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Ta den ekstra telefonen!

22.11.04

Det kan være mange kroner å hente på en telefon til forsikringsselskapet…

Jeg har akkurat mottatt faktura for neste avtaleperiode for mine forsikringer fra mitt forsikringsselskap, Gjensidige.

Jeg la umiddelbart merke til at forsikringssummen på hus og innbo var økt med nesten 700,- kroner, bil med nesten 1700,- kroner og reise med rundt femtilappen, så en telefon var på sin plass. Damen i telefonen var meget hyggelig og fortalte at jeg ikke fikk samlerabatt til tross for at jeg allerede har tre forsikringer hos de. Ved forrige forfall fikk jeg samlerabatt, og hun kunne ikke forklare hvorfor rabatten var borte, men la den på forsikringen og sendte ut ny faktura.

I tillegg tipset damen meg om noen ekstra smårabatter som enkelt kunne oppnås, ettersom jeg har nytt hus. El-sjekk utført av autorisert elektriker og stoppekran for vann er noe jeg allerede har, men må dokumenteres og gir store rabatter.

Jeg er ikke helt enig med meg selv om jeg skal smile eller gråte. På den ene siden er det en jungel å orientere seg i forsikringene, og et mareritt å finne frem til riktige rabatter, så man kan irritere seg mer enn grønn på forsikringsselskapet. På den annen side var damen i telefonen utrolig høflig, behjelpelig, imøtekommende og konstruktiv at det veier opp det negative.

Slik skal god kundebehandling være!

Martin :-)

Martin skriver regelmessig om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Få nye artikler via e-post:

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Lest av Martin

 • Micro-Generation Born Between 1977-1983 Given New Name

  If you were born between 1977-1983, you’ve likely been nodding along in agreement. While this window is only seven years wide, we are a cohort that grew up between two very different cohorts—the Gen-Xers and the Millennials. We are the bridge from analog to digital, and for that reason, Woodman, Associate Professor of Sociology, is now classifying us as Xennials.

 • What’s my job again? Three steps to promote value within an Agile team | ThoughtWorks

  Agility is a mindset — a culture that depends on each and every one of us. It’s the belief that each person can contribute unique value to a project. This is challenging — many of us aren’t used to the level of ownership, collaboration, flexibility and disruptive thinking that Agile demands.

 • Chris Slane’s privacy-oriented editorial cartoons are painfully funny – Boing Boing

  Online privacy is pretty much a dumpster-fire, but it’s a funny dumpster fire in the world of Kiwi editorial cartoonist Chris Slane, whose one-panel strips are hilarious in a kind of oh-shit-we’re-doomed kind of way.

 • Kristin Clemets blogg

  Det har vært trist å følge norsk politikk denne uken. Men kanskje kan det komme noe godt ut av det. For kanskje kan våre politikere nå rette blikket fremover og erkjenne farene ved forfall og forsøpling av den politiske debatten.

 • The 600+ Companies PayPal Shares Your Data With - Schneier on Security

  One of the effects of GDPR – the new EU General Data Protection Regulation – is that we’re all going to be learning a lot more about who collects our data and what they do with it. Consider PayPal, that just released a list of over 600 companies they share customer data with.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal Send Martin penger via PayPal

© 1995-2018 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt