Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Oppgradert CMS

07.12.04

Jeg har migrert CMS-et mitt, CuteNews, fra versjon 1.3.1 til 1.3.6, hovedsaklig på grunn av noen kritiske sikkerhetsfikser i denne versjonen. Legg merke til at det er migrert, det vil si en helt fresh installasjon, hvor jeg kun har tatt med gamle data.

I tillegg har jeg innført visning av kun 6 nyheter på forsiden, da det ble litt tungt å laste alle hver gang. Håper du liker det du ser. Som alltid er jeg lydhør for innspill, og tar i mot alt med åpne armer, hva det enn måtte være. Jeg har selvfølgelig noen ønsker til eksisterende funksjonalitet, men det får jeg ta over tid.

På ønskelisten for neste CMS-versjon står bl.a.:

  • Brukervennlige URL-er
  • Auto-arkivering av artikler per måned
  • Siste X kommenterte artikler av X
  • Flere RSS-formater

Jada, Øyvind, jeg vet at noe av dette kommer i AJFork 168, men det må vi se nærmere på når denne foreligger i stabil final.;-)

Nå gjenstår det bare å se om alle funksjonene fungerer som før. Hvis du er en vennlig sjel, legger du igjen en kommentar til dette innlegget, så ser jeg kjapt om det fungerer som det skal. Fungerer det ikke, setter jeg stor pris på om du sender meg en kjapp tilbakemelding.

Martin :-)

Generelt

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er SVP Business Development, International Growth hos Documaster. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2023 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler