Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Oppgradert CMS

07.12.04

Jeg har migrert CMS-et mitt, CuteNews, fra versjon 1.3.1 til 1.3.6, hovedsaklig på grunn av noen kritiske sikkerhetsfikser i denne versjonen. Legg merke til at det er migrert, det vil si en helt fresh installasjon, hvor jeg kun har tatt med gamle data.

I tillegg har jeg innført visning av kun 6 nyheter på forsiden, da det ble litt tungt å laste alle hver gang. Håper du liker det du ser. Som alltid er jeg lydhør for innspill, og tar i mot alt med åpne armer, hva det enn måtte være. Jeg har selvfølgelig noen ønsker til eksisterende funksjonalitet, men det får jeg ta over tid.

På ønskelisten for neste CMS-versjon står bl.a.:

 • Brukervennlige URL-er
 • Auto-arkivering av artikler per måned
 • Siste X kommenterte artikler av X
 • Flere RSS-formater

Jada, Øyvind, jeg vet at noe av dette kommer i AJFork 168, men det må vi se nærmere på når denne foreligger i stabil final.;-)

Nå gjenstår det bare å se om alle funksjonene fungerer som før. Hvis du er en vennlig sjel, legger du igjen en kommentar til dette innlegget, så ser jeg kjapt om det fungerer som det skal. Fungerer det ikke, setter jeg stor pris på om du sender meg en kjapp tilbakemelding.

Martin :-)

Martin skriver regelmessig om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Få nye artikler via e-post:

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Lest av Martin

 • Micro-Generation Born Between 1977-1983 Given New Name

  If you were born between 1977-1983, you’ve likely been nodding along in agreement. While this window is only seven years wide, we are a cohort that grew up between two very different cohorts—the Gen-Xers and the Millennials. We are the bridge from analog to digital, and for that reason, Woodman, Associate Professor of Sociology, is now classifying us as Xennials.

 • What’s my job again? Three steps to promote value within an Agile team | ThoughtWorks

  Agility is a mindset — a culture that depends on each and every one of us. It’s the belief that each person can contribute unique value to a project. This is challenging — many of us aren’t used to the level of ownership, collaboration, flexibility and disruptive thinking that Agile demands.

 • Chris Slane’s privacy-oriented editorial cartoons are painfully funny – Boing Boing

  Online privacy is pretty much a dumpster-fire, but it’s a funny dumpster fire in the world of Kiwi editorial cartoonist Chris Slane, whose one-panel strips are hilarious in a kind of oh-shit-we’re-doomed kind of way.

 • Kristin Clemets blogg

  Det har vært trist å følge norsk politikk denne uken. Men kanskje kan det komme noe godt ut av det. For kanskje kan våre politikere nå rette blikket fremover og erkjenne farene ved forfall og forsøpling av den politiske debatten.

 • The 600+ Companies PayPal Shares Your Data With - Schneier on Security

  One of the effects of GDPR – the new EU General Data Protection Regulation – is that we’re all going to be learning a lot more about who collects our data and what they do with it. Consider PayPal, that just released a list of over 600 companies they share customer data with.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal Send Martin penger via PayPal

© 1995-2018 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt