Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Arkivere eller kaste?

12.12.04

Skal man arkivere gamle blader og tidsskrifter, eller skal man kaste de?

Jeg klarer ikke å bestemme meg for hvorvidt jeg skal kaste gamle blader og tidsskrifter, eller om jeg skal arkivere de. For tiden har jeg mange permer med gamle årganger av PC World, Dine Penger, Motor, etc. som tar mer og mer plass i bokhyllene hjemme. Foreløpig har jeg ikke hatt behov for å se igjennom gamle årganger, men jeg har lenge innbilt meg at det sikkert “kan være nyttig for noe”. Nå er jeg ikke sikker lenger.

Ser du noen hensikt i å arkivere kilovis med døde trær hjemme? Egentlig ikke jeg heller, så hvis ikke du har noen gode argumenter, ser jeg for meg at mye går på dynga i løpet av kort tid. Alternativt selger jeg det, hvis det er noe market for slikt.

Martin :-)

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Generelt

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler