Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Syke søkeord

17.12.04

Det søkes åpenbart etter mye rart på nettet. Her er noen højdare fra bekkelund.net…

Etter å ha lest mye om «bilforretninger» som søkebegrep, både hos Lasse, Kyrre og Jarle, forstår man at det søkes etter mye rart på nett. Jeg har ikke tenkt å fokusere på det samme som de andre, men retter heller fokus på hva jeg finner i min egen søkelogg, det vil si hva andre søker etter på mine sider. Her er noen eksempler:

 • drittpreikbingo
 • bestill julemarsipan
 • har ikke peiling på data
 • nøgne på stranden
 • t5pc
 • bache gabrielsen
 • explorer bugs css
 • muff diver
 • fotobokser
 • barske børnerim
 • ascii koder
 • sick pictures
 • sick humor
 • bare babe
 • oppsett av ftp server
 • information superhighway
 • visdomstenner
 • apache server oppsett windows
 • microsoft management console
 • groviser
 • lystgass

Etter å ha lest denne listen konkluderer jeg med to ting:

 1. Selskap som selger søkemotoroptimalisering selger luftslott
 2. Det finnes faktisk mennesker der ute som er sykere enn meg selv

Jeg har ikke løftet en finger, skrevet en kodelinje eller registrert bekkelund.net i en eneste søkemotor for å få disse treffene. Indeksering skjer utelukkende av besøkende søkemotorer, og bekkelund.net er et bevis i seg selv på at ved å skrive semantisk, strukturert (X)HTML vil sidene indekseres raskere og bedre i forhold til alternativene.

Jeg har imidlertid et spørsmål til deg som har tilgang til egne søkelogger: Hva søkes det etter hos deg?

Martin :-)

Martin skriver regelmessig om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Få nye artikler via e-post:

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Lest av Martin

 • Micro-Generation Born Between 1977-1983 Given New Name

  If you were born between 1977-1983, you’ve likely been nodding along in agreement. While this window is only seven years wide, we are a cohort that grew up between two very different cohorts—the Gen-Xers and the Millennials. We are the bridge from analog to digital, and for that reason, Woodman, Associate Professor of Sociology, is now classifying us as Xennials.

 • What’s my job again? Three steps to promote value within an Agile team | ThoughtWorks

  Agility is a mindset — a culture that depends on each and every one of us. It’s the belief that each person can contribute unique value to a project. This is challenging — many of us aren’t used to the level of ownership, collaboration, flexibility and disruptive thinking that Agile demands.

 • Chris Slane’s privacy-oriented editorial cartoons are painfully funny – Boing Boing

  Online privacy is pretty much a dumpster-fire, but it’s a funny dumpster fire in the world of Kiwi editorial cartoonist Chris Slane, whose one-panel strips are hilarious in a kind of oh-shit-we’re-doomed kind of way.

 • Kristin Clemets blogg

  Det har vært trist å følge norsk politikk denne uken. Men kanskje kan det komme noe godt ut av det. For kanskje kan våre politikere nå rette blikket fremover og erkjenne farene ved forfall og forsøpling av den politiske debatten.

 • The 600+ Companies PayPal Shares Your Data With - Schneier on Security

  One of the effects of GDPR – the new EU General Data Protection Regulation – is that we’re all going to be learning a lot more about who collects our data and what they do with it. Consider PayPal, that just released a list of over 600 companies they share customer data with.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal Send Martin penger via PayPal

© 1995-2018 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt