Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

God jul og et godt nytt år!

31.12.04

I det vi er på vei ut døren til selskap, ønsker vi deg en riktig god jul og et godt nytt år, sammen med noen tanker for det nye…

I skrivende stund er det nøyaktig fem timer igjen av 2004, og vi er på vei til hyggelig selskap med gode venner hos Dagfinn. Allikevel er det noen som ikke får en like god kveld som deg og meg, og det er mange av dem.

For et par dager siden skulle jeg hente Elisabeth på Drammen stasjon, men jeg ble litt forsinket. Elisabeth stod utenfor stasjonen og ventet, og kom i snakk med en representant for de som er dårligere stilt enn oss selv, da han spurte henne om penger. Elisabeth er veldig rett på sak, og sa det som sant er at han sannsynligvis kommer til å bruke de opp på noe han ikke har godt av, men spanderte gjerne litt å bite i og drikke på mens hun ventet.

På Narvesen-kiosken kjøpte hun to bagetter og en kaffe og slo av en prat med fyren. Dette var rett etter perioden i desember hvor det var veldig kaldt, og fyren hadde en forfrossen hånd som var blå og nummen. Kaffen, derimot, varmet godt og maten mettet en sulten mage.

Det er slike hendelser som gjør meg varm om hjertet. Selv har jeg dessverre ikke de samme omsorgsfølelsene som min bedre halvdel, men jeg håper å kunne lære med tiden.

Så neste gang du bruker pengene dine på noe du selv ikke har godt av, eller ikke trenger, tenk på at det finnes andre der ute som trenger de mer enn deg selv. Vi har i år ikke kjøpt fyrverkeri, men gitt pengene til Røde kors øremerket flomkatastrofen i Asia. En av Elisabeths beste venninner savner 8 venninner i katastrofen, og vil således ikke delta i noen feiring i kveld.

Ha en god nyttårsfeiring!

Martin :-)

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Generelt

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler