Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Nytt bloggeverktøy på trappene

27.01.05

De siste dagene har jeg skrudd til WordPress til å passe til mitt behov. Det har noen funksjoner jeg savner, men det er SQL-basert så da skulle jeg sikkert klare å lage noen tillegg selv som dekker mitt behov.

Pt er det meste på plass. Jeg har fått på plass malene, designet og all informasjon WordPress vil ha for å kjøre fornuftig. Derimot har jeg et latskapsdillemma jeg ønsker din mening om. Skal jeg beholde postene fra det gamle systemet slik de er, med en link til det gamle systemet, eller skal jeg konvertere alle poster og kommentarer inn i WordPress, for så å endre tidsstempelet på hver enkelt post?

Mitt gamle CMS er / var CuteNews som er filbasert og således ikke veldig enkelt å konvertere. Geir Klingsheim har gjort denne jobben med sin blogg manuelt da han ikke fant noen god automatikk for konvertering. Med flere poster enn Geir ser jeg det ikke som veldig fristende å gjøre det manuelt med mindre det er stort ønske om det. Hvem vet, kanskje jeg finner på å lage meg en DTS-jobb, men kan fort ta like lang tid som å gjøre det manuelt.

Hva mener du jeg skal gjøre?

Martin :-)

Generelt

Som fast leser kan du bidra til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Bli bidragsyter

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i Posten Norge AS. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub Thingiverse SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2021 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler