Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Nytt bloggeverktøy på trappene

27.01.05

De siste dagene har jeg skrudd til WordPress til å passe til mitt behov. Det har noen funksjoner jeg savner, men det er SQL-basert så da skulle jeg sikkert klare å lage noen tillegg selv som dekker mitt behov.

Pt er det meste på plass. Jeg har fått på plass malene, designet og all informasjon WordPress vil ha for å kjøre fornuftig. Derimot har jeg et latskapsdillemma jeg ønsker din mening om. Skal jeg beholde postene fra det gamle systemet slik de er, med en link til det gamle systemet, eller skal jeg konvertere alle poster og kommentarer inn i WordPress, for så å endre tidsstempelet på hver enkelt post?

Mitt gamle CMS er / var CuteNews som er filbasert og således ikke veldig enkelt å konvertere. Geir Klingsheim har gjort denne jobben med sin blogg manuelt da han ikke fant noen god automatikk for konvertering. Med flere poster enn Geir ser jeg det ikke som veldig fristende å gjøre det manuelt med mindre det er stort ønske om det. Hvem vet, kanskje jeg finner på å lage meg en DTS-jobb, men kan fort ta like lang tid som å gjøre det manuelt.

Hva mener du jeg skal gjøre?

Martin :-)

Martin skriver regelmessig om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Få nye artikler via e-post:

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Lest av Martin

 • Save Space on Your iPhone By Changing this iOS 11 Camera Setting

  With iOS 11, Apple introduced the HEIF format for photos. HEIF stands for “High Efficiency Image Format,” and allows the photos you take on your phone to be squished down to the smallest possible size without losing quality.

 • Why Not to Work for a Big Tech Company – Hacker Noon

  No tech company is perfect and they all have flaws. Any publicly-traded or VC-backed company is obligated to make a profit for its shareholders. That rule applies to Silicon Valley as much as it does for big banks. If you really want to change the world, start your own company. Join a non-profit. Run for public office. Just don’t carry the delusion that by working for a big tech company you are better or different from everyone else.

 • Den siste villmarka

  Vi snakker om villmark hele tida, men nesten ingen av oss vet hva vi snakker om, meg selv inkludert. Begrepet har blitt en romantisk floskel, en referanse til noe opprinnelig og urørt, tømt for innhold, fiktivt, fordi den naturtypen det betegner om noen få år ikke lenger vil eksistere.

 • 7 Overlooked Biases That Creep Into Your Work (And Undermine Its Success)

  the brain creates shortcuts in order to make fast decisions when it hits information or inspiration overload. These shortcuts form unconscious biases so it’s easier for your brain to categorize information and make quick judgments over and over again.

 • Tre utfordringer for digitalt lederskap | Birger Magnus - Aftenposten

  Mange hevder at «digitale hoder» hurtig må erstatte ledere og styremedlemmer som er for tungbeinte til å møte de nye utfordringene. Dette er i beste fall en upresis anbefaling, jeg tror faktisk den også bommer på mål. Lederoppgavene må fornyes dramatisk for å lykkes digitalt.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal

© 1995-2017 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt