Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Nytt bloggeverktøy på trappene

27.01.05

De siste dagene har jeg skrudd til WordPress til å passe til mitt behov. Det har noen funksjoner jeg savner, men det er SQL-basert så da skulle jeg sikkert klare å lage noen tillegg selv som dekker mitt behov.

Pt er det meste på plass. Jeg har fått på plass malene, designet og all informasjon WordPress vil ha for å kjøre fornuftig. Derimot har jeg et latskapsdillemma jeg ønsker din mening om. Skal jeg beholde postene fra det gamle systemet slik de er, med en link til det gamle systemet, eller skal jeg konvertere alle poster og kommentarer inn i WordPress, for så å endre tidsstempelet på hver enkelt post?

Mitt gamle CMS er / var CuteNews som er filbasert og således ikke veldig enkelt å konvertere. Geir Klingsheim har gjort denne jobben med sin blogg manuelt da han ikke fant noen god automatikk for konvertering. Med flere poster enn Geir ser jeg det ikke som veldig fristende å gjøre det manuelt med mindre det er stort ønske om det. Hvem vet, kanskje jeg finner på å lage meg en DTS-jobb, men kan fort ta like lang tid som å gjøre det manuelt.

Hva mener du jeg skal gjøre?

Martin :-)

Martin skriver regelmessig om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Få nye artikler via e-post:

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Lest av Martin

 • 10 Hidden URLs to Help You Rule the Web

  You’re probably used to bookmarking your favorite sites for easy access, but the web goes much deeper than the top domains you’re familiar with—from your social networks to your email box, having the right URL to hand can enable you to jump right into the page, feature, setting, or search you need. Here are 10 of the most useful ones.

 • En ny gullstandard for personvern

  Fredag før påske presenterte regjeringen en ny personopplysningslov. Loven er det viktigste svaret på hvordan vi skal hindre at private bedrifter eller offentlige myndigheter misbruker våre persondata.

 • Kristin Clemets blogg - Her skriver jeg om ideer, verdier og politikk.

  Men verst er det, såvidt jeg kan bedømme, at hele tonen blant mange av dem som er aktive på Twitter, er blitt så ufordragelig og kald. Mange opptrer dessuten anonymt, samtidig som de i lite hyggelige ordelag omtaler mennesker som deltar med fullt navn.

 • Akimbo: A Podcast from Seth Godin av Seth Godin på Apple Podcasts

  Hvorfor er Facebook og Google blant verdens største selskaper når du ikke betaler for tjenesten?

 • How healthy is the internet?

  Our 2018 compilation of research explains what’s helping and what’s hurting the Internet across five issues, from personal experience to global concerns.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal Send Martin penger via PayPal

© 1995-2018 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt