Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Et år med Martin

06.02.05

Det er søndag, og jeg koser meg med å bla igjennom gamle bilder jeg har lagret digitalt. I den anledning har jeg laget en slags årskavalkade for 2004, hvor jeg har plukket ut et bilde fra hver måned som har hatt en spesiell betydning i året som gikk.

Januar
I januar kom snøen for å bli, og det kom mye. Bildet er tatt rundt halv fire om natten etter det første snøfallet.
Januar

Februar
Snøfallet fortsatte godt inn i februar og ga skikkelig vinterstemning.
Februar

Mars
Det er mars og solen er lengre oppe og lyser opp sinnet.
Mars

April
Påsken ble tilbragt på hytta med min kjære Elisabeth. Hun betyr alt for meg!
April

Mai
Morgenstemning på balkongen til soverommet. Undertegnede tok bildet kvart på seks da solen var i ferd med å stå opp over Røyken.
Mai

Juni
Den 6. juni giftet min yngste fetter seg i Danmark. Avbildet er mor og far, to meget betydningsfulle mennesker i mitt liv.
Juni

Juli
Det er blitt juli og Røykenbygda ligger grønn for våre føtter. Elisabeth tok noen fine regnbuebilder en vakker julikveld.
Juli

August
Jeg elsker av flere grunner å ta sommerferien sent. Fellesferien er over og tradisjonelt sett har været alltid en tendens til å være best i august. Sommerferien blir ikke komplett uten et besøk på Strysse, svigerfamiliens familiested i Veggli i Numedal.
August

September
Sommerferie betyr ikke bare å ligge på latsiden. Terrassen ble oppført i løpet av august og stod ferdig i begynnelsen av september. Blir nok mange, mange kvelder med god mat og drikke til sommeren.
September

Oktober
I oktober foreslo jeg tur til Bjoneroa, Bekkelund-slektens opphavssted. Jeg har aldri vært der før, så det var interessant å se hvor mine oldeforeldre slet ut sine sko. Kvelden ble tilbragt hjemme med foreldre på fårikålmiddag.
Oktober

November
Det var ikke slik det skulle ende for Forden. Ekstremt snøvær og fem frontkollisjoner i Røyken, samt et dødsfall i Drammen. Elisabeth kom heldigvis uskadet fra sammenstøtet med en møtende bil. Nå er vi fotgjengere på utkikk etter ny bil.
November

Desember
Undertegnede og faderen på besøk hos svigerfamilien på julaften.
Desember

Til slutt vil jeg takke alle som har vært med på å gjøre 2004 til hva det ble!

Martin :-)

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Generelt

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler