Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Nyttig fra NetCom

25.02.05

Jeg har de siste fem årene vært NetCom-kunde gjennom jobben. Det er ikke ofte vi ser revolusjonerende nyheter fra NetCom, men det hender de glimter til med noen nyttige tjenester.

Telenor har lenge tilbudt sine kunder muligheten til å sende SMS fra Microsoft Outlook. NetCom har et tilsvarende produkt, pcSMS. pcSMS fås i tre utgaver:

  1. pcSMS for Microsoft Outlook
  2. pcSMS for Microsoft Outlook Express
  3. pcSMS for Lotus Notes
  4. pcSMS frittstående (eget program)

Jeg valgte å installere sistnevnt, så er jeg ikke avhengig av å starte f.eks. Outlook for å sende en SMS. Ved installasjon får man muligheten til å legge pcSMS som en snarvei i systemskuffen (System Tray), hvor man dobbeltklikker på ikonet for å skrive en ny SMS.

pcSMS frittstående

Grensesnittet er enkelt. Du taster mottakers telefonnummer, eller velger dette fra adresseboken, skriver meldingsinnholdet og trykker “Send”. Med pcSMS følger det også en meldingslogg hvor man kan se status på tidligere sendte SMS.

For oss som hater å “tazte” er dette en glimrende liten applikasjon som anbefales på det varmeste! Forutsatt at du er NetCom-abonnent, selvfølgelig.

Martin :-)

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Programvare

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler