Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

For mye Møllers tran

05.03.05

Endelig har to lenge etterlengtede gjester kommet på permanent besøk hos undertegnede. Etter å ha vært i plassnød i lengre tid har jeg endelig investert i en Maxtor OneTouch II på 300 gigabyte i et eksternt kabinett, hvilket burde gi meg tilstrekkelig lagringskapasitet i uoverskuelig fremtid. Vel, det samme tenkte jeg for mange år siden da jeg kjøpte meg en enorm disk fra Western Digital på hele fire gigabyte, så får vi se hvor lenge det er til jeg ler av Maxtor-disken der jeg vasser i terrabytes.

Andre nyervervelse er en kjekk liten boks fra Creative, kalt Audigy 2 NX som gir meg etterlengtet surround fra den bærbare PC-en, ettersom denne kun har én lydutgang.

Nå står alt koblet sammen og det er en pen ledningspaghetti på kontorpulten hjemme. Må få ordnet det ved anledning. Av duppeditter koblet til USB kan jeg nevne webkamera, mus, digitalkamera, lydkortet, den eksterne disken, en kaffekoppvarmer, samt en iPod via FireWire. Skal jeg ha noe mer lir koblet til boksen nå må jeg investere i enda en USB-hub.

Med så mye maskinvare er det ikke utenkelig at det lett blir ustabilitet på maskinen, hvorpå hele hensikten forsvinner. Enn så lenge fungerer alt smertefritt, så krysser jeg fingrene og håper at jeg ikke har gitt maskinen for mye Møllers tran.

Martin :-)

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Duppeditter

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler