Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Veien videre

07.03.05

I forbindelse med en større renoveringsjobb her på bekkelund.net ønsker jeg noen enkle innspill fra deg som leser. Hva setter du pris på? Hva savner du? Hva er bra, hva er dårlig? Dette er ikke julaften, men jeg skal gjøre så godt jeg kan for å innfri alle fornuftige ønsker og forslag.

Alle tips og innspill kan postes som en kommentar og mottas med stor takk!

(Du lurer på hva som gjøres, sier du? Vel, først og fremst er det endringer i XHTML-malen alle sidene benytter. Jeg håper å ha funnet den perfekte malen. Denne gjøres om så den er mer fleksibel for fremtidige endringer. Deretter er det ombygging av PHP-inkluderingen av sideelementer. Jeg har også gjort om på mappestrukturen på serveren. Selvfølgelig også CSS, men det er unnerordnet i denne sammenhengen. Hva betyr så dette for deg? Absolutt ingenting! Heldigvis. Hvis du ser noe du ville gjort annerledes er jeg selvfølgelig mottakelig for innspill.)

Martin :-)

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

WWW

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler