Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Bekkelund.net versjon 6: Steg 1

18.03.05

Jeg har endelig startet oppgraderingsprosessen av bekkelund.net, slik jeg har snakket om i lengre tid. Jeg vil aller først takke for alle innspill som har kommet inn, og lover at alle innspill er tatt godt vare på. Enkelte av innspillene krever mer arbeid å gjennomføre, så jeg kommer derfor ikke til å utføre alle endringer på én gang.

I første omgang starter jeg med noe enkelt, nemlig oppgradering av publiseringsverktøyet mitt, WordPress, fra versjon 1.2.2 til 1.5. Når dette skrives er 1.5 på plass og hvis du i tillegg kan lese dette fungerer alt. :-)

Det er kanskje en merkelig prioritering av påsken, å sitte foran skjermen og oppgradere både publiseringsverktøy, design og struktur, men jeg kan forsikre deg om at jeg skal nyte deilig påskesol på hytta i år også. Uten PC!

Med dette går jeg inn i en oppgraderingsperiode og den påfølgende tiden kan du som leser kanskje legge merke til avvik i design og muligens ting som ikke fungerer. Det er derfor viktig for meg at du gir meg beskjed, dersom du kommer over noe som ikke fungerer! Jeg kan ikke friste med finnerlønn til den som måtte finne feil, men en hjertelig takk kan garanteres.

Martin :-)

WWW

Som fast leser kan du bidra til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Bli bidragsyter

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i Posten Norge AS. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub Thingiverse SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2021 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler