Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Påsken 2005

30.03.05

Årets påske ble fullført i all stillhet med optimalt utfall. Godt vær, godt selskap, god mat og drikke og ikke minst fri fra daglig stress som e-post og mobiltelefon. Som alltid tilbragte vi noen fine dager på hytta i Veggli hvor elg og rådyr er nærmeste naboer og mobildekningen er tynnere enn sveisen til Kåre Willoch.

Påsken 2005

Nå er det tilbake i hamsterhjulet og jobbe som om mannen med ljåen hang over skulderen. Skjønt, arbeider man for mye kommer han kanskje på besøk uansett. Med driftsstart av to store løsninger medio april ser jeg for meg ukesvis med 12-timers-dager og take-away fra Spice.

Som de sier, gi gass!

Martin :-)

Generelt

Som leser kan du bidra til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Bli bidragsyter

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i Posten Norge AS. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub Thingiverse SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2022 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler