Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Engelsk blogg

11.04.05

Ettersom jeg leser en del utenlandske blogger, hovedsaklig av den tekniske typen, har jeg i lengre tid lekt med tanken om å opprette en engelsk blogg. I denne anledning har jeg noen spørsmål jeg ikke klarer å bli enig med meg selv om, så demokratisk som jeg er ønsker jeg dine innspill på noen spørsmål.

Eget domene eller sub-domene?

Jeg har et forslag til navn på bloggen, til tross for at dette domenenavnet allerede er opptatt. Spørsmålet er om jeg skal skaffe meg et eget domene for formålet, eller om jeg skal gå for et sub-domene av bekkelund.net. Hva mener du?

Sub-domene

Dersom jeg går for et subdomene ser jeg for meg flere alternativer. Gi meg et hint om hva du mener er mest praktisk, intuitivt, samt sexy fremtoning.

 • http://blog.bekkelund.net/
 • http://weblog.bekkelund.net/
 • http://log.bekkelund.net/
 • http://journal.bekkelund.net/
 • http://notebook.bekkelund.net/
 • http://[bloggnavn].bekkelund.net/ (bytter ut [bloggnavn] med navnet på bloggen)

Hvis du har navneforslag jeg kan ha oversett er du hjertelig velkommen til å poste forslaget som en kommentar.

Martin :-)

Martin skriver regelmessig om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Få nye artikler via e-post:

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Lest av Martin

 • How To Beat Decision Fatigue With Better Brain Habits

  Coined by Roy F. Baumeister, social psychologist and author of Willpower: Rediscovering the Greatest Human Strength, decision fatigue occurs after a long session of decision-making which results in low self-control and willpower.

 • Seth's Blog: Quick or smart?

  Every time you pick up your quickphone, you stop inventing and begin transacting instead.

 • Hvorfor er utenlandskabler så viktig?

  I forbindelse med at Stortinget skal stemme over tilknytning til EUs energibyrå har det oppstått flere kampanjer mot dette. Jeg mener at utenlandskablene er meget viktig for å gjennomføre et grønt skifte i Europa, og selv om jeg ikke har noen mening om tilknytningen til EUs energibyrå, så vil jeg imøtegå kritikken av utenlandskablene.

 • The big secret of small improvements – Hacker Noon

  We have a backlog full of ideas, stories and tasks to last a life time. Every day we see opportunities for small improvements that can be done, but aren’t significant enough to rise above the main feature roadmap and get prioritized. What can we do?

 • Do You Really Know Who’s Tracking Your Every Move? – Hacker Noon

  With GPS data increasingly falling into the wrong hands, cyber-criminals can easily use GPS to build a larger picture of their victims and prepare phishing attacks.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal Send Martin penger via PayPal

© 1995-2018 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt