Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Søkemotoroptimalisering

15.04.05

Hos Arve går det varmt for seg i en debatt om søkemotoroptimalisering. Det er en velkjent sak at søkemotoroptimalisering er en ullen bransje med mange aktører, hvor enkelte forsøker å gjøre dette på rett måte, mens størsteparten legger i vei med metoder søkemotorene ikke tillater. Sannsynligheten for at de oppdages, i hvert fall i Norge, er forsvinnende liten til tross for at Radisson SAS ble kastet ut av Google for en tid tilbake. Google har for øvrig en artikkel om søkemotoroptimalisering. Den er verdt å lese.

Søker man på ordet “søkemotoroptimalisering” i Google finner man på førsteplass i dag et selskap som utfører tjenester relatert til søkemotoroptimalisering. Uten å kaste meg inn i debatten om hvorvidt dette selskapet bedriver god praksis eller ei, har jeg satt meg som mål å havne godt opp på resultatlisten hvis man søker på ordet “søkemotoroptimalisering”. Hvordan jeg tenker å gjennomføre dette vil tiden vise, men jeg kan forsikre deg om at jeg skal utelukkende benytte meg av metodene for søkemotoroptimalisering foreslått av Lasse.

Følg med! :-)

Martin

WWW

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er SVP Business Development, International Growth hos Documaster. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2023 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler