Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

eZ publish Camp 2005

19.04.05

eZ publish Camp 2005Update: There is an english version available in my english blog!

Jeg har nylig meldt meg på eZ publish Camp 2005, som i år holdes på Gaustablikk. For de uinnvidde er eZ publish et CMS basert på PHP. eZ publish er visstnok den største PHP-baserte applikasjonen som er skrevet, noe jeg ikke har grunn til å betvile ettersom eZ systems besitter sentrale personer i PHP-utviklingen.

Uansett, jeg stiller alle dagene og kommer til å stikke frem ansiktet mitt under presentasjonen «From open source to open business» sammen med Christian Lundvang fra Nexus, blant annet for å presentere den frekkeste ERP-integrasjonen verden har sett. Er du interessert i å bringe bedriften din på nett, fullt integrert med ERP-systemet, er dette seansen du stiller på.

Ellers vet jeg det blir mange kjente ansikter på eZ publish Camp 2005. Leser du programmet finner du sikkert kjente navn. Selv ser jeg frem til å møte tidligere kollegaer (dog ikke fra eZ systems) og andre jeg har lært å kjenne i bransjen.

Ser jeg deg der? :-)

Martin skriver regelmessig om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Få nye artikler via e-post:

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Lest av Martin

 • 10 Hidden URLs to Help You Rule the Web

  You’re probably used to bookmarking your favorite sites for easy access, but the web goes much deeper than the top domains you’re familiar with—from your social networks to your email box, having the right URL to hand can enable you to jump right into the page, feature, setting, or search you need. Here are 10 of the most useful ones.

 • En ny gullstandard for personvern

  Fredag før påske presenterte regjeringen en ny personopplysningslov. Loven er det viktigste svaret på hvordan vi skal hindre at private bedrifter eller offentlige myndigheter misbruker våre persondata.

 • Kristin Clemets blogg - Her skriver jeg om ideer, verdier og politikk.

  Men verst er det, såvidt jeg kan bedømme, at hele tonen blant mange av dem som er aktive på Twitter, er blitt så ufordragelig og kald. Mange opptrer dessuten anonymt, samtidig som de i lite hyggelige ordelag omtaler mennesker som deltar med fullt navn.

 • Akimbo: A Podcast from Seth Godin av Seth Godin på Apple Podcasts

  Hvorfor er Facebook og Google blant verdens største selskaper når du ikke betaler for tjenesten?

 • How healthy is the internet?

  Our 2018 compilation of research explains what’s helping and what’s hurting the Internet across five issues, from personal experience to global concerns.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal Send Martin penger via PayPal

© 1995-2018 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt