Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

eZ publish Camp 2005

19.04.05

eZ publish Camp 2005Update: There is an english version available in my english blog!

Jeg har nylig meldt meg på eZ publish Camp 2005, som i år holdes på Gaustablikk. For de uinnvidde er eZ publish et CMS basert på PHP. eZ publish er visstnok den største PHP-baserte applikasjonen som er skrevet, noe jeg ikke har grunn til å betvile ettersom eZ systems besitter sentrale personer i PHP-utviklingen.

Uansett, jeg stiller alle dagene og kommer til å stikke frem ansiktet mitt under presentasjonen “From open source to open business” sammen med Christian Lundvang fra Nexus, blant annet for å presentere den frekkeste ERP-integrasjonen verden har sett. Er du interessert i å bringe bedriften din på nett, fullt integrert med ERP-systemet, er dette seansen du stiller på.

Ellers vet jeg det blir mange kjente ansikter på eZ publish Camp 2005. Leser du programmet finner du sikkert kjente navn. Selv ser jeg frem til å møte tidligere kollegaer (dog ikke fra eZ systems) og andre jeg har lært å kjenne i bransjen.

Ser jeg deg der? :-)

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

WWW

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler