Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

iPod

25.04.05

(C) Copyright 2004 Apple Computer www.apple.com/ipodDet er ingen hemmelighet at jeg har slitt med å få liv i iPod-en med den nye PC-en. Det er heller ingen hemmelighet at det var mer enn vrient tidligere også, ettersom jeg har en 1. generasjons iPod som tidligere kun støttet Mac.

Løsningen kom imidlertid av seg selv med den nye programvareoppdateringen for iPod, versjon 1.5. Etter å ha installert «iPod Updater 2005-03-23» og iTunes versjon 4.7 falt brikkene endelig på plass av seg selv. I motsetning til tidligere versjoner klarte denne oppgraderingsversjonen å finne iPod-en automagisk og jeg fikk kjørt en fullstendig gjenoppbygging av iPod-en, hvorpå iTunes endelig fant iPod-en og synkronisering av musikk endelig fungerte igjen.

Har du ikke MP3-spiller kan jeg varmt anbefale en iPod. Dyrere, javel, men frekt design og glimrende brukergrensesnitt er argumenter alle kjøper.

Enda et argument for å pendle med tog! :-)

Martin skriver regelmessig om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Få nye artikler via e-post:

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Lest av Martin

 • How To Beat Decision Fatigue With Better Brain Habits

  Coined by Roy F. Baumeister, social psychologist and author of Willpower: Rediscovering the Greatest Human Strength, decision fatigue occurs after a long session of decision-making which results in low self-control and willpower.

 • Seth's Blog: Quick or smart?

  Every time you pick up your quickphone, you stop inventing and begin transacting instead.

 • Hvorfor er utenlandskabler så viktig?

  I forbindelse med at Stortinget skal stemme over tilknytning til EUs energibyrå har det oppstått flere kampanjer mot dette. Jeg mener at utenlandskablene er meget viktig for å gjennomføre et grønt skifte i Europa, og selv om jeg ikke har noen mening om tilknytningen til EUs energibyrå, så vil jeg imøtegå kritikken av utenlandskablene.

 • The big secret of small improvements – Hacker Noon

  We have a backlog full of ideas, stories and tasks to last a life time. Every day we see opportunities for small improvements that can be done, but aren’t significant enough to rise above the main feature roadmap and get prioritized. What can we do?

 • Do You Really Know Who’s Tracking Your Every Move? – Hacker Noon

  With GPS data increasingly falling into the wrong hands, cyber-criminals can easily use GPS to build a larger picture of their victims and prepare phishing attacks.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal Send Martin penger via PayPal

© 1995-2018 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt