Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

iPod

25.04.05

(C) Copyright 2004 Apple Computer www.apple.com/ipodDet er ingen hemmelighet at jeg har slitt med å få liv i iPod-en med den nye PC-en. Det er heller ingen hemmelighet at det var mer enn vrient tidligere også, ettersom jeg har en 1. generasjons iPod som tidligere kun støttet Mac.

Løsningen kom imidlertid av seg selv med den nye programvareoppdateringen for iPod, versjon 1.5. Etter å ha installert “iPod Updater 2005-03-23” og iTunes versjon 4.7 falt brikkene endelig på plass av seg selv. I motsetning til tidligere versjoner klarte denne oppgraderingsversjonen å finne iPod-en automagisk og jeg fikk kjørt en fullstendig gjenoppbygging av iPod-en, hvorpå iTunes endelig fant iPod-en og synkronisering av musikk endelig fungerte igjen.

Har du ikke MP3-spiller kan jeg varmt anbefale en iPod. Dyrere, javel, men frekt design og glimrende brukergrensesnitt er argumenter alle kjøper.

Enda et argument for å pendle med tog! :-)

Duppeditter

Som fast leser kan du bidra til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Bli bidragsyter

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i Posten Norge AS. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub Thingiverse SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2021 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler