Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

iPod

25.04.05

(C) Copyright 2004 Apple Computer www.apple.com/ipodDet er ingen hemmelighet at jeg har slitt med å få liv i iPod-en med den nye PC-en. Det er heller ingen hemmelighet at det var mer enn vrient tidligere også, ettersom jeg har en 1. generasjons iPod som tidligere kun støttet Mac.

Løsningen kom imidlertid av seg selv med den nye programvareoppdateringen for iPod, versjon 1.5. Etter å ha installert “iPod Updater 2005-03-23” og iTunes versjon 4.7 falt brikkene endelig på plass av seg selv. I motsetning til tidligere versjoner klarte denne oppgraderingsversjonen å finne iPod-en automagisk og jeg fikk kjørt en fullstendig gjenoppbygging av iPod-en, hvorpå iTunes endelig fant iPod-en og synkronisering av musikk endelig fungerte igjen.

Har du ikke MP3-spiller kan jeg varmt anbefale en iPod. Dyrere, javel, men frekt design og glimrende brukergrensesnitt er argumenter alle kjøper.

Enda et argument for å pendle med tog! :-)

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Duppeditter

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler