Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Telenor skåner news.online.no

02.05.05

Etter en massiv redningsaksjon med sterkt engasjement fra blant annet Lasse, har Telenor besluttet at news.online.no blir værende i drift på ubestemt tid. I et nettmøte fredag 29. april kunne Telenors kunder sende inn spørsmål og kommentarer til beslutningen om at news-tjeneren skulle legges ned. Kommentarene var mange og på produktsiden for news kan man nå lese følgende:

«Vi kommer i hvert fall ikke til å stenge news.online.no 1.mai. Vi vil søke andre alternativer.»

I etterkant av nettmøtet bør Telenor ta sine egne argumenter for nedleggelse til ettertanke. Argumenter som synkende aktivitet kan ikke klandres andre enn Telenor selv, ettersom de så vidt meg bekjent aldri har annonsert for tjenesten.

All heder til Lasse for engasjementet!

Martin skriver regelmessig om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Få nye artikler via e-post:

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal Send Martin penger via PayPal

© 1995-2019 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt