Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Telenor skåner news.online.no

02.05.05

Etter en massiv redningsaksjon med sterkt engasjement fra blant annet Lasse, har Telenor besluttet at news.online.no blir værende i drift på ubestemt tid. I et nettmøte fredag 29. april kunne Telenors kunder sende inn spørsmål og kommentarer til beslutningen om at news-tjeneren skulle legges ned. Kommentarene var mange og på produktsiden for news kan man nå lese følgende:

“Vi kommer i hvert fall ikke til å stenge news.online.no 1.mai. Vi vil søke andre alternativer.”

I etterkant av nettmøtet bør Telenor ta sine egne argumenter for nedleggelse til ettertanke. Argumenter som synkende aktivitet kan ikke klandres andre enn Telenor selv, ettersom de så vidt meg bekjent aldri har annonsert for tjenesten.

All heder til Lasse for engasjementet!

Generelt

Som leser kan du bidra til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Bli bidragsyter

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i Posten Norge AS. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub Thingiverse SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2022 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler