Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Ett Eller Annet

19.05.05

Kyrre har opprettet en norsk pingetjeneste med navnet Ett Eller Annet. Passende nok finner du Ett Eller Annet på adressen http://ettellerannet.net/. Et Eller Annet lar deg pinge og / eller sende tilbaketråkk (eng: TrackBack). I all enkelhet betyr dette at du forteller Ett Eller Annet at du har opprettet en ny artikkel i bloggen din, og det eneste du trenger å gjøre er å pinge Ett Eller Annet når artikkelen publiseres. Ytterligere detaljer finner du i Ett Eller Annets FAQ.

Jeg har sagt meg villig til å sille opp på dugnad for å skru litt på designet, mekke en logo og bistå med litt generell bøggfiksing. I tillegg har jeg sagt meg villig til å være med på å administrere tjenesten. Nå gjelder det bare å få strammet rumpeskinnet og brettet opp ermene. Tid har man aldri nok av, til tross for at tiden tilgjengelig for alle er lik og konstant. I hvert fall i vår verden.

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

WWW

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler