Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Spam

14.06.05

Hvordan bekjempe spamJeg har sett meg lei på spam! Jeg antar at jeg ikke er alene om å irritere meg over at jeg kaster bort tid på å filtrere vekk uønskede meldinger fra både innboksen og andre steder spammerne finner det for godt å legge igjen sine “visittkort”. Personlig har jeg fått god kontroll over udyret, men hører stadig om personer som legger ned både nettsteder og e-postadresser fordi de drukner i spam.

Slik trenger det ikke være! Derfor har jeg laget en informasjonsside som jeg jevnlig oppdaterer etterhvert som jeg kartlegger spammernes mønster. Siden inneholder informasjon om forskjellige varianter av spam og hvordan du bekjemper dem. Du er også hjertelig velkommen til å bidra, dersom du sitter på informasjon som kan være til hjelp for andre.

Informasjonssiden når du også fra hovedmenyen under “Utvikling” og videre under “Hvordan bekjempe spam” under server-seksjonen.

(Nå lurer du kanskje på hvorfor jeg gidder å bruke tid på å skrive om spam, ettersom jeg er lei av å bruke tid på å filtrere det vekk, men jeg ser det som preventivt arbeid.)

Frustrasjoner

Som fast leser kan du bidra til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Bli bidragsyter

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i Posten Norge AS. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub Thingiverse SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2021 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler