Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

R.E.M.

24.06.05

Svorne fans har garantert fått med seg R.E.M.s konsert på Ullevål stadion onsdag kveld. Undertegnede går ikke i kategoren hardcore-fan, men vet å sette stor pris på R.E.M.s legendariske klassikere. Elisabeth og jeg sikret oss tidlig billetter til en konsert som skulle bli en højdare, både musikalsk og stemningsmessig. Sammen med 23 000 andre nøt vi en av årets lengste dager i solsiden på stadion.

R.E.M. på Ullevål stadion 22. juni 2005

R.E.M. på Ullevål stadion 22. juni 2005

En alltid like kryptisk Michael Stipe med blåmalt ansikt leverte sammen med resten av bandet en konsert som var litt tam i starten, men som tok seg kraftig opp underveis, spesielt med ekstranummeret. At R.E.M. leverer varene hva angår live-konserter er hevet over enhver tvil.

Michael Stipe

Fremførte låter var:

 • I Took Your Name
 • Bad Day
 • What’s The Frequency, Kenneth?
 • The One I Love
 • Drive
 • Me in Honey
 • Wanderlust
 • Animal
 • Cuyahoga
 • Leaving New York
 • Everybody Hurts
 • Electron Blue
 • Leave
 • These Days
 • Wanted To Be Wrong
 • Orange Crush
 • Walk Unafraid
 • Losing My Religion
 • Imitation of Life
 • Great Beyond
 • Outsiders
 • Electrolite / Nightswimming
 • DJ
 • Man on the Moon
Martin skriver regelmessig om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Få nye artikler via e-post:

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Lest av Martin

 • Micro-Generation Born Between 1977-1983 Given New Name

  If you were born between 1977-1983, you’ve likely been nodding along in agreement. While this window is only seven years wide, we are a cohort that grew up between two very different cohorts—the Gen-Xers and the Millennials. We are the bridge from analog to digital, and for that reason, Woodman, Associate Professor of Sociology, is now classifying us as Xennials.

 • What’s my job again? Three steps to promote value within an Agile team | ThoughtWorks

  Agility is a mindset — a culture that depends on each and every one of us. It’s the belief that each person can contribute unique value to a project. This is challenging — many of us aren’t used to the level of ownership, collaboration, flexibility and disruptive thinking that Agile demands.

 • Chris Slane’s privacy-oriented editorial cartoons are painfully funny – Boing Boing

  Online privacy is pretty much a dumpster-fire, but it’s a funny dumpster fire in the world of Kiwi editorial cartoonist Chris Slane, whose one-panel strips are hilarious in a kind of oh-shit-we’re-doomed kind of way.

 • Kristin Clemets blogg

  Det har vært trist å følge norsk politikk denne uken. Men kanskje kan det komme noe godt ut av det. For kanskje kan våre politikere nå rette blikket fremover og erkjenne farene ved forfall og forsøpling av den politiske debatten.

 • The 600+ Companies PayPal Shares Your Data With - Schneier on Security

  One of the effects of GDPR – the new EU General Data Protection Regulation – is that we’re all going to be learning a lot more about who collects our data and what they do with it. Consider PayPal, that just released a list of over 600 companies they share customer data with.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal Send Martin penger via PayPal

© 1995-2018 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt