Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Overraskelse fra Telenor

25.07.05

Baksaas kompenserer for slapp kundeservice - Bildet er manipulertDet er mye frem og tilbake med Telenor om dagen. Jeg har fått to identiske brev som bekrefter at abonnementet har skiftet eier, slik jeg ønsker. Dette er fint, så gjenstår det bare å se om de klarer å få registrert rabattene jeg så sårt etterlyser.

I dag fikk jeg meg derimot en overraskelse da jeg sjekket mitt kundeforhold på Telenors nettsider. Til min store overraskelse oppgis nå min hastighet til å være 4 mbit/s, i stedet for 1 mbit/s som skulle være den naturlige hastigheten, i følge Telenors annonsering av hastighetsøkning.

Som Online ADSL Basis-kunde forventet jeg en oppgradering fra 704 kbit/s til 1 mbit/s, men sitter for øyeblikket med 4 mbit/s. I følge målinger jeg har foretatt stemmer hastigheten på 4 mbit/s omtrent med virkeligheten.

Aller først er jeg undrende til hvorfor hastigheten er fire ganger det forventede, ettersom jeg ikke har bestilt hastighetsendring. I følge Telenors annonsering av hastighetsendringer skal jeg motta en e-post når hastigheten er oppgradert. Det har ikke skjedd. Klart, jeg er fornøyd med hastigheten, men lurer på hvilken reaksjon jeg vil få når jeg kontakter kundeservice, samt hvilke etterfølger dette vil få for fakturaene.

Det eneste jeg har bedt Telenor om er:

  • Eierskifte
  • Påføring av korrekte rabatter

Nå sitter jeg i spenning og venter på neste faktura.

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Generelt

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler