Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Overraskelse fra Telenor

25.07.05

Baksaas kompenserer for slapp kundeservice - Bildet er manipulertDet er mye frem og tilbake med Telenor om dagen. Jeg har fått to identiske brev som bekrefter at abonnementet har skiftet eier, slik jeg ønsker. Dette er fint, så gjenstår det bare å se om de klarer å få registrert rabattene jeg så sårt etterlyser.

I dag fikk jeg meg derimot en overraskelse da jeg sjekket mitt kundeforhold på Telenors nettsider. Til min store overraskelse oppgis nå min hastighet til å være 4 mbit/s, i stedet for 1 mbit/s som skulle være den naturlige hastigheten, i følge Telenors annonsering av hastighetsøkning.

Som Online ADSL Basis-kunde forventet jeg en oppgradering fra 704 kbit/s til 1 mbit/s, men sitter for øyeblikket med 4 mbit/s. I følge målinger jeg har foretatt stemmer hastigheten på 4 mbit/s omtrent med virkeligheten.

Aller først er jeg undrende til hvorfor hastigheten er fire ganger det forventede, ettersom jeg ikke har bestilt hastighetsendring. I følge Telenors annonsering av hastighetsendringer skal jeg motta en e-post når hastigheten er oppgradert. Det har ikke skjedd. Klart, jeg er fornøyd med hastigheten, men lurer på hvilken reaksjon jeg vil få når jeg kontakter kundeservice, samt hvilke etterfølger dette vil få for fakturaene.

Det eneste jeg har bedt Telenor om er:

 • Eierskifte
 • Påføring av korrekte rabatter

Nå sitter jeg i spenning og venter på neste faktura.

Martin skriver regelmessig om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Få nye artikler via e-post:

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Lest av Martin

 • Micro-Generation Born Between 1977-1983 Given New Name

  If you were born between 1977-1983, you’ve likely been nodding along in agreement. While this window is only seven years wide, we are a cohort that grew up between two very different cohorts—the Gen-Xers and the Millennials. We are the bridge from analog to digital, and for that reason, Woodman, Associate Professor of Sociology, is now classifying us as Xennials.

 • What’s my job again? Three steps to promote value within an Agile team | ThoughtWorks

  Agility is a mindset — a culture that depends on each and every one of us. It’s the belief that each person can contribute unique value to a project. This is challenging — many of us aren’t used to the level of ownership, collaboration, flexibility and disruptive thinking that Agile demands.

 • Chris Slane’s privacy-oriented editorial cartoons are painfully funny – Boing Boing

  Online privacy is pretty much a dumpster-fire, but it’s a funny dumpster fire in the world of Kiwi editorial cartoonist Chris Slane, whose one-panel strips are hilarious in a kind of oh-shit-we’re-doomed kind of way.

 • Kristin Clemets blogg

  Det har vært trist å følge norsk politikk denne uken. Men kanskje kan det komme noe godt ut av det. For kanskje kan våre politikere nå rette blikket fremover og erkjenne farene ved forfall og forsøpling av den politiske debatten.

 • The 600+ Companies PayPal Shares Your Data With - Schneier on Security

  One of the effects of GDPR – the new EU General Data Protection Regulation – is that we’re all going to be learning a lot more about who collects our data and what they do with it. Consider PayPal, that just released a list of over 600 companies they share customer data with.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal Send Martin penger via PayPal

© 1995-2018 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt